Veľký rozprávkový žúr

Nedávno sa konala v nákupnom centre Polus v Bratislave rozprávková párty, a výstava rozprávok v Poluse na vás čaká až do 15.marca

Uplynulý víkend sa konala v známom bratislavskom nákupnom centre Polus veľká rozprávková párty. Rybička Dory, Nemo, Garfield, Šmoula, Mimoň, Shrek, tučniak, škriatkovia i kúzelníci , tí všetci žúrovali s deťmi. Smiech radosť, tanec, humor a zábava strhli malých i veľkých návštevníkov Polusu. Ak ste však túto párty nestihli, nevadí! Rozprávková výstava nákupnom centre na vás čaká až do 15.marca.

Mesiac plný rozprávkových stretnutí

Ako sa asi musel cítiť Pinochio, keď ho prehltla veľryba? A ako sa kráča v sedemmíľových čižmách? Aj na toto dostanú vaši drobci odpoveď, keď ich zavediete do sveta rozprávok v Poluse.

„Poďte s nami do rozprávky“ je jedinečná interaktívna výstava pre deti každého veku, a tiež pre tie, čo majú dávno po osemnástke, no nezabudli snívať.

Na svoje si prídete aj vy, konečne si môžete vydýchnuť a aspoň na mesiac sa odbremeniť od nekonečných otázok všetečných detí, keď im čítate ich obľúbenú rozprávku alebo spoločne sledujete rozprávkové DVD. Veď to poznáte – zaujíma ich VŠETKO, do posledného detailu. Ako presne vyzeral Popoluškin koč, čo ukazovali Alici smiešne zrkadlá v Krajine zázrakov ??? Načo im to hovoriť, keď im to môžete rovno ukázať a dať tak deťom nezabudnuteľný rozprávkový zážitok!

Výstava „Poďte s nami do rozprávky“ spája to najpútavejšie z rozprávkových vesmírov disneyoviek či svetovej klasiky. Prevedie drobcov uličkami príbehov, ktoré väčšina z nich pozná naspamäť. Po ceste stretnú známe postavičky, naučia sa nové hry, vyrobia si vlastné rozprávkové rekvizity a môžu sa do sýtosti vyblázniť pri bohatom sprievodnom programe.

Tak čo, ste všetci pripravení na rozprávkovú jazdu, aká tu ešte nebola.Čaká na vás napríklad aj...

• Koč z Popolušky vydávajúci rôzne zvuky
  • Veľryba z Pinocchia, ktorej útrobami sa dá poprechádzať
  • Janko a zázračná fazuľa a jeho ihrisko so šmýkačkami
  • Aladinov lietajúci koberec, na ktorom sa môžete odfotiť
  • Sezam, otvor sa s čarovným pokladom
  • Palculienkin listový čln
  • Zábavné zrkadlá z Alice v krajine zázrakov
  • pohybová hra Sedemmíľové čižmy

Hlavne však príďte vy, lístok zdarma na výpravu do rozprávkovej krajiny sa predsa len tak neodmieta! J

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.