Bolievajú Vás kĺby? O tomto by ste určite mali vedieť

Vedeli ste, že bolesti kĺbov nie sú problémom len u starších ľudí?

Vedeli ste, že bolesti kĺbov nie sú problémom len u starších ľudí? Hoci výsledky štatistík hovoria o tom, že až 60% ľudí po 40. roku života trpí určitým stupňom artritídy (zápalového a bolestivého ochorenia kĺbov), čoraz častejšie dochádza k opotrebovaniu chrupavky aj u mladých ľudí a športovcov.

Koho si artróza kĺbov zvyčajne vytipuje?

• ľudí, ktorí zaťažujú kĺby intenzívnym športom
  • ľudí, ktorí pracujú v stoji
  • ľudí, ktorí často vykonávajú ten istý pohyb
  • ľudí, ktorí často nosia ťažké bremená
  • ženy, ktoré často nosia vysoké podpätky

Ako sa artróza prejavuje?

Prvým príznakom artrózy je bolesť. Postupne sa pridávajú problémy s chôdzou, so vstávaním a takmer akýmkoľvek druhom pohybu, ktorý obmedzuje človeka v bežnom živote.

Operácii sa môžete vyhnúť

Ľudia často vidia operáciu ako jediný možný spôsob riešenia tohto zdravotného problému. Netreba však zabúdať na to, že operácia býva bolestivá a doba liečby Vás na dlhšie obdobie vyradí z pracovného režimu.

Dnes už ale existuje účinný spôsob, ako riešiť artritídu bezbolestne, bez operácie a bez vyradenia z pracovného režimu. Toto riešenie sa volá pulzná magnetoterapia.

S liečbou bez bolesti má skúsenosti aj pani Kromková

Magnetoterapia je medzi ľuďmi obľúbená najmä kvôli vysokej účinnosti a bezbolestnosti. Pozitívne skúsenosti s ňou má aj pani Kromková zo Spišskej Belej. „Kúpila som si tento prístroj kvôli tomu, že som mala veľké problémy s kolenami, lebo mám osteoporózu. Môžem povedať, že mi pomohol a už od januára mám pokoj a necítim žiadne bolesti. Prikladala som si tento prístroj podľa potreby, niektoré dni 3x denne, niekedy len 2x týždenne. Sme dosť veľká rodina a veľa ľudí sa ku nám prišlo liečiť na kríže, na krčnú chrbticu, na priedušky, na prostatu, na ženské veci. Neľutujem, že som si tento prístroj kúpila.”

Ako to funguje?

Tajomstvo fungovania magnetoterapie spočíva v pulzoch, ktoré vysiela. Po priložení magnetu sa bolestivé miesto začne lepšie prekrvovať a postupne dochádza k jeho regenerácii (obnove).

Ako sa k prístroju dostanem?

Jedným z riešení môže byť zdĺhavé čakanie na voľný termín vo vybranom rehabilitačnom centre na Slovensku.

Druhým riešením je vyskúšanie magnetoterapie úplne ZADARMO a bez zbytočného čakania. Liečiť sa medicínskym prístrojom zadarmo je možné. Stačí vyplniť formulár na www.orin.sk alebo si o bezplatnú skúšku prístroja požiadať telefonicky na 0917 547 056 v pracovných dňoch od 8:00 - 16:00 hod.

article_photo

Vedeli ste, že?

Výsledky štatistík hovoria o tom, že až 60% ľudí po 40. roku života trpí určitým stupňom artritídy (zápalového a bolestivého ochorenia kĺbov), no čoraz častejšie dochádza k opotrebovaniu chrupavky aj u mladých ľudí a športovcov? Vďaka informácii, ktorú ste sa dozvedeli v tomto článku nemusíte byť súčasťou štatistík.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.