Objavujte svet s Našim finančným družstvom - USA

Zatiaľ som nebol všade, ale mám to v pláne. Krédo členov NFD, ktorí spoznávajú svet prostredníctvom dovolenkového programu NFDPV.

Úvod od spoločnosti NAŠE FINANČNÉ DRUŽSTVO

Naše finančné družstvo je spoločenstvo neuzavretého počtu fyzických a právnických osôb, ktorí sa rozhodli spoločným úsilím budovať majetok a aktíva za účelom podnikania a zabezpečovania hospodárskych, sociálnych a iných potrieb svojich členov. Ako recept pre tvorbu majetku a aktív sme si vybrali “spotrebu” svojich vlastných produktov a služieb a tiež “vzájomnú spoluprácu”. Medzi naše produkty patrí družstevný dovolenkový program NFDPV, pomocou ktorého naši členovia môžu spoznávať svet.

Prinášame Vám príbeh našich členov družstva Pavla Opluštila, Pavla Pavlasa a Romana Dvořáka z ich dvojtýždňovej dovolenky z USA.

V březnu 2017 jsme 3 družstevníci Našeho finančního družstva a jeden kamarád navštívili na 14 dní Utah, Colorado, Wyoming a Montanu v USA.

Na Letišti v Salt Lake City jsme si půjčili na 14 dní SUV a viděli jsme celkem 8 národních parků (Zion, Bryce Canyon, Goblins Valley, Capitol Reef, Canyonlands, Glen Canyon, Grand Teton a Yellowstone), podnikli jsme desítky tripů, vrcholových výšlapů a prohlídkových okruhů.

Viděli jsme na vlastní oči z blízka medvěda, bizony, kojoty, jeleny, lišky, bílé králíky a orly.

Viděli jsme v akci úchvatný 200 členný mormonský pěvecký sbor v Salt Lake Temple, vítězství basketbalistů NBA Utah Jazz ve strhujícím zápase.

Viděli jsme v Yellowstone chrlit největší gejzír Old Faithful do výšky až 60m a sledovali jsme medvěda na 30m od nás, jak po zimně hledá první potravu. Naštěstí mezi námi a medvědem byla hluboká rokle, jinak by si možná vybral nás a trochu by nás prohnal. :-)

Díky Našemu finančnímu družstvu jsme měli týden ubytování v nádherném apartmánu pro 4 osoby, přímo v centru Salt Lake City, hned u Temple a vedle Katedrály (lepší místo si opravdu nelze přát). Všude jsme měli kousek a většinu památek přímo u nosu.

Navíc nás každý večer čekala na hotelu zdarma sauna a vířivka, která ulevila unaveným nohám. V Big Sky v Montaně, na hranici Yellowstone NP, jsme měli druhý týden nádherný apartmán pro 6 osob se 2 ložnicemi a koupelnami, plynovým krbem, grilem a špičkově vybavenou kuchyní. Apartmán se nachází na břehu horského jezera, uprostřed krásného lyžařského střediska s perfektně upravenými sjezdovkami a venkovními vyhřívanými bazény. Je ideálním místem pro opakované návštěvy YNP ze severní i západní strany, protože v YNP se nesmíte zdržovat přes noc (kvůli bezpečnosti) a ubytování uvnitř parku je skoro nemožné.

Máme za sebou nezapomenutelnou dovolenou, stovky krásných fotek a videí, plno krásných a veselých zážitků. Opět jsem si potvrdil, že investice do NFDPV je neocenitelná a za 3 roky, co ji mám, se mi už celá investice skoro vrátila.

Jezdím totiž často na dovolené s rodinou a poznávací tripy s přáteli a díky NFDPV, voucherům a DAE jsem už navštívil 8x Kukučku, 2x Marina d'Or ve Španělsku, 14 dní v USA a týden na Kanárském ostrově Tenerife, na Ibize a na Sicílii. A to nás v březnu 2018 čeká další dobrodružný trip na 14 dní na Nový Zéland, v červnu týden na Maltě a pak v červenci opět týden ve Španělsku, tentokrát poblíž Aquaparku u Malagy.

Těšte se na další zážitky, které Vám přivezeme!

Pavel Opluštil, Pavel Pavlas a Roman Dvořák

Ďalšie príbehy členov družstva z cestovania po svete nájdete TU

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 098
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 659
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 573
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 775
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 093
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 3 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 3 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu