Najväčší veľtrh na východe sa blíži - od zvoncov po rodinné domy

XXVI. ročník tradičného veľtrhu ABC stavebníctva Záhrada, otvorí svoje brány v Prešove v Mestskej športovej hale.

XXVI.ročník tradičného veľtrhu ABC stavebníctva-Záhrada otvorí svoje brány v Prešove v Mestskej športovej hale-Tatran handball arene v utorok 20.marca o 10.hodine a potrvá do štvrtku 22.marca do 18.hodiny.

Hlavným cieľom veľtrhu je poradiť každému, kto chce stavať,rekonštruovať alebo sa dozvedieť o novinkách v stavebníctve a bývaní.

Kúriť drevom,elektrinou,plynom? Aj na to tu nájdete odpoveď a potrebné rady,prispôsobené vášmu bývaniu.Ako využiť nové technológie,tepelné čerpadlo,rekuperáciu,vetranie,klimatizáciu,fotovoltaické panely,solárne kolektory.

Aký si vybrať stavebný murovací materiál? Nové druhy tehál,zateplené murovacie tvárnice,keramický materiál,drevo?

Na veľtrhu nájdete aj katalógy rodinných domov, postavenú drevenicu.Už tradične bude bohatá ponuka podláh,dverí,okien,bezpečnostných dverí,zabezpečovacích systémov,krbov,kozubov,strešných a komínových systémov,stavebnej chémie,hydraulických a pneumatických systémov,čističiek odpadových vôd,septikov.

Zaujímavá je ponuka zimných záhrad a zasklievania lódžií.

Po prvýkrát budú v ponuke terasové systémy a firma,zaoberajúca sa čistením fasád, najmä odstráňovaním grafitov.Chýbať nebude ani stavebná sporiteľňa.

Pre milovníkov záhrad je pripravená ozaj široká paleta záhradníckého materiálu a náradia,

Semená,sadivá,sadbové zemiaky,planty,kvety,ovocné a ozdobné stromčeky,ruže,azalky,množstvo druhov oplotenia i zavlažovania.S ponukou medu prichádzajú slovenskí včelári, s domácimi produktami naši farmári.

Už tradične sa uskutoční súťaž v aranžovaní kvetov a denne rady pre záhradkárov.

Premiéru budú mať ľudové remeslá,zvonce,fujary,píšťaly,rezbárstvo,medovníkárstvo

A slávna pobedimská paličkovaná čipka.

Študenti súkromnej SOŠ Mladosť pripravili na štvrtok 22.marca dvadsaťšesťmetrový Šarišský závin, v ktorom bude umiestnených 26 cien.

Tento festival stavebníctva,záhradníctva a ľudového remesla potrvá od utorka 20.marca do štvrtka 22.marca v prešovskej Tatran handball arene.Vstup je už tradične bezplatný.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.