Najväčší veľtrh na východe sa blíži - od zvoncov po rodinné domy

XXVI. ročník tradičného veľtrhu ABC stavebníctva Záhrada, otvorí svoje brány v Prešove v Mestskej športovej hale.

XXVI.ročník tradičného veľtrhu ABC stavebníctva-Záhrada otvorí svoje brány v Prešove v Mestskej športovej hale-Tatran handball arene v utorok 20.marca o 10.hodine a potrvá do štvrtku 22.marca do 18.hodiny.

Hlavným cieľom veľtrhu je poradiť každému, kto chce stavať,rekonštruovať alebo sa dozvedieť o novinkách v stavebníctve a bývaní.

Kúriť drevom,elektrinou,plynom? Aj na to tu nájdete odpoveď a potrebné rady,prispôsobené vášmu bývaniu.Ako využiť nové technológie,tepelné čerpadlo,rekuperáciu,vetranie,klimatizáciu,fotovoltaické panely,solárne kolektory.

Aký si vybrať stavebný murovací materiál? Nové druhy tehál,zateplené murovacie tvárnice,keramický materiál,drevo?

Na veľtrhu nájdete aj katalógy rodinných domov, postavenú drevenicu.Už tradične bude bohatá ponuka podláh,dverí,okien,bezpečnostných dverí,zabezpečovacích systémov,krbov,kozubov,strešných a komínových systémov,stavebnej chémie,hydraulických a pneumatických systémov,čističiek odpadových vôd,septikov.

Zaujímavá je ponuka zimných záhrad a zasklievania lódžií.

Po prvýkrát budú v ponuke terasové systémy a firma,zaoberajúca sa čistením fasád, najmä odstráňovaním grafitov.Chýbať nebude ani stavebná sporiteľňa.

Pre milovníkov záhrad je pripravená ozaj široká paleta záhradníckého materiálu a náradia,

Semená,sadivá,sadbové zemiaky,planty,kvety,ovocné a ozdobné stromčeky,ruže,azalky,množstvo druhov oplotenia i zavlažovania.S ponukou medu prichádzajú slovenskí včelári, s domácimi produktami naši farmári.

Už tradične sa uskutoční súťaž v aranžovaní kvetov a denne rady pre záhradkárov.

Premiéru budú mať ľudové remeslá,zvonce,fujary,píšťaly,rezbárstvo,medovníkárstvo

A slávna pobedimská paličkovaná čipka.

Študenti súkromnej SOŠ Mladosť pripravili na štvrtok 22.marca dvadsaťšesťmetrový Šarišský závin, v ktorom bude umiestnených 26 cien.

Tento festival stavebníctva,záhradníctva a ľudového remesla potrvá od utorka 20.marca do štvrtka 22.marca v prešovskej Tatran handball arene.Vstup je už tradične bezplatný.

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.