V Adlerovej na Furči sa začína stavať!

Nový projekt Adlerova na Furči sa v Košiciach stal synonymom dobrého bývania.

Svedčí o tom aj fakt, že polovica bytov mala svojich majiteľov už pred začiatkom výstavby. Posledné dni sú však na Adlerovej rušnejšie – stavba sa totiž práve začína!

Projekt, ktorý práve v týchto dňoch začína vyrastať na ulici Adlerova, ponúka pokojné bývanie v blízkosti prírody. Dvoj- až štvorizbové byty spolu s troj- a štvorizbovými mezonetmi na vrchných poschodiach poskytujú flexibilné bývanie, v ktorom nájde svoj domov každý, kto obľubuje tichú a komunitnú atmosféru. Blízky lesopark zabezpečuje, že Adlerova je a aj zostane bývaním na hranici prírody.

Blízkosť lesoparku

Hlavnou myšlienkou Adlerovej je pokojný život v blízkosti prírody.

Cieľom bolo vybudovať miesto, kde si môžete ísť ráno zabehať do lesa a nabrať energiu na celý deň. Práve tu môžu vaše deti hrať futbal na ulici alebo spoločne strávite čas na bicykloch či pri prechádzkach.

Určite sa však kvôli blízkosti prírody nechcete vzdávať komfortu. A vďaka svojej polohe na okraji sídliska Dargovských hrdinov dokáže Adlerova ponúknuť to najlepšie zo života v meste.

Toto obľúbené sídlisko totiž ponúka všetko potrebné na komfortný moderný život: blízkosť obchodov, rôzne služby, banky či polikliniku. Vaše deti môžu chodiť do školy úplne samy, pretože je doslova o dve ulice ďalej. A blízke zastávky MHD spolu s ulicou Ludvíka Svobodu zabezpečujú skvelú dostupnosť do centra – studenú kolu alebo horúcu kávu môžete piť vo svojej kaviarni už za 10 minút.

Polovica bytov už má majiteľov

Záujem o Adlerovu prekvapil aj samotného developera:

„Hoci sme projektu Adlerova od začiatku verili, záujem a dôvera Košičanov prekonali všetky naše očakávania. Fakt, že polovica bytov si našla majiteľov ešte pred položením prvého stavebného kameňa, bol pre nás vyjadrením dôvery ľudí a potvrdením nášho presvedčenia, že dobrá architektúra, poctivá stavba a zaujímavá lokalita si vždy nájdu svojich zákazníkov,“ Peter Krigler, projektový manažér.

Nadštandard a kuchynská linka v cene

K veľkému úspechu určite prispelo aj vyhotovenie bytov vo vysokokvalitnom nadštandarde v cene štandardu. V novom byte tak nájdete parkety a interiérové dvere, pri ktorých si môžete vybrať z niekoľkých vzorov a typov, ale tiež kvalitnú sanitu, obklady a dlažbu. Teraz navyše môžete mať k bytu aj kuchynskú linku zdarma. Do bytu sa tak môžete nasťahovať ihneď po jeho zakúpení. Záujem je však veľký a byty sa míňajú. Preto nesmiete váhať!

Stavba už začala

Nové bývanie začalo na dobrom mieste vyrastať podľa plánu práve v týchto dňoch. Kolaudácia hotového projektu je naplánovaná zhruba o rok neskôr, na druhý kvartál 2019.

Svoje bývanie by ste si však mali vybrať už dnes. Nenechajte si ujsť možnosť získať nadštandard v cene štandardu a kuchynskú linku k tomu a pozrite si ponuku voľných bytov.

www.adlerova.sk

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi