Viete, že fajčíte 20 cigariet denne? A rovnako aj vaše deti!

Najnovší výskum, ktorý skúmal ženy a mužov až 20 rokov dokazuje, že používanie bežných čistiacich prostriedkov poškodzuje Vaše pľúca a pľúca Vašich rodinných príslušníkov rovnako, ako 20 vyfajčených cigariet.
Predstavte si len také umývanie podlahy. Koľko čistiaceho prostriedku nalejete do vedra? Všetko čo následne rozotriete po podlahe sa vyparí a inhalujete to. A môžeme ísť pokojne ďalej. Umývanie riadu, wc, kúpeľne, umývanie nábytku, používanie osviežovačov.

Bonusový kupón nájdete na konci tohto článku!

Čo s tým robiť, keď nechcem žiť v špine

Používať prírodný čistič. Často nie sú rovnako účinné a sú niekoľkonásobne drahšie ako bežné čistiace prostriedky. Stoja 5€, 10€ a možno až 15€ za jedno balenie. Je to neporovnateľne viacej ako obyčajný čistiaci prostriedok, ktorý dnes kúpite za cca 3€.

My Vám chceme ukázať niečo, čo stojí 24,90€!

Poviete si, že to je až prehnané. Ale úprimne, otvorte skrinku, kde máte uložené všetko na čistenie podlahy, wc, kúpeľne, riadu, tepovanie či pranie. Asi sa hravo dostaneme na 24,90€.

Čistiaci prostriedok AVE-Natura Cleaner

Čistiaci prostriedok zložený zo zmesí olejov a solí, ktorý je 100% prírodný, dlhodobo účinný, zdraviu neškodný a je to Slovenský produkt. Nahradí všetky vyššie menované čistiace prostriedky a ušetrí Vám peniaze. Ako? To Vám vysvetlíme v nasledujúcich riadkoch. Poďme si jeho skvelé vlastnosti rozobrať na drobné.

100% prírodný

Podľa platnej normy Európskej únie je možné označiť produkt ako BIO, ak aspoň 25% jeho obsahu pochádza z BIO produkcie. Preto Cleaner nie je ani BIO, ani ECO ani nič podobné. Je vyrobený len z prírodných látok, ktoré počas celého výrobného procesu neprišli do styku so žiadnou chémiou. Obsahuje oleje a soli, ktoré sú špeciálne spracovávané, musia určitú dobu zrieť, aby mali vlastnosti, ktoré odstraňujú nečistoty. Používaním tohto výrobku chránime aj prírodu, keďže je úplne rozložiteľný v prírode.

Dlhodobo účinný

Častice, na ktoré sú oleje a soli rozštiepené sú až 200x menšie, ako je to u bežných čistiacich prostriedkov. V prepočte to znamená, že miesto jednej častice bežného čistiaceho prostriedku môže byť v AVE-Natura Cleaner až 8 000 000 takýchto častíc. U Vás doma nie je pod mikroskopom ani ten najhladší povrch skutočne hladký. Preto sa častice Cleanera dostanú do hĺbky čisteného povrchu a nechávajú ho skutočne čistý.

A čo znamená dlhodobo? Cleaner obsahuje niektoré oleje, ktoré baktériám zapáchajú. A preto sa vo vyčistenom prostredí nezdržiavajú. Silné antibakteriálne produkty baktérie okamžite zabijú. Ale už po niekoľkých hodinách sú späť. AVE-Natura Cleaner zanecháva vyčistené prostredie nepríjemným pre baktérie až po dobu siedmych dní. Dokazuje to výskum, ktorý robilo Laboratórium molekulárnej mikrobiológie Vysokej školy sv. Alžbety a Trnavskej univerzity.

Zdraviu neškodný

Keďže sa skladá len z prírodných zložiek, neškodí Vášmu zdraviu. Môžete s ním poumývať podlahu a tou istou vodou poliať kvety. A oni sa Vám za to odvďačia. Keďže zmes olejov a solí ma skvelú schopnosť rozpúšťať, pomáha aj živiny v pôde rozpustiť na malé častice, ktoré sa cez koreň ľahšie dostávajú do rastliny a tie rastú rýchlejšie. Vôbec nevadí, keď sa z Cleaneru napijete. Nič sa nestane.

Ušetrí Vám peniaze

Keďže AVE-NATURA Cleaner je veľmi silný koncentrát, na čistenie bežných vecí v domácnosti sa riedi v pomere 1:20. Reálne to znamená, že si z jednej 250ml nádoby namiešate viac ako 5 litrov čistiaceho prostriedku. Znamená to, že za jednu nádobu AVE-NATURA Cleaner zaplatíte 1,19€ a máte ich k dispozícii až 21 balení.

Ak patríte medzi tých, ktorí ďalej nechcú používať chemické čistiace prostriedky, chcete urobiť niečo pre svoje zdravie, zdravie Vašich detí či planéty, určite vyskúšajte AVE-Natura Cleaner. Garantujeme Vám, že nič podobné ste ešte doma nemali.

article_photo

Ak si do 31.3.2018 objednáte AVE-Natura Cleaner, dostanete praktický rozprašovač AVE-Natura ZADARMO. Tovar si vložte do košíka a zadajte kód kupónu „CLEROZ“.

Aj staršie životné poistenie môže mať nové výhody

Poisťovňa Generali prináša klientom, ktorí v nej majú uzatvorené životné poistenie, novinku, ktorá ich určite poteší.

7 miest, kde ešte stále môžete zažiť cisárske Rakúsko

Prijmite pozvanie od Habsburgovcov.

Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Nukleárna magnetická rezonančná liečba znova v Košiciach

Degeneratívne zmeny sú súčasťou starnutia pohybového aparátu.