Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Viete, že fajčíte 20 cigariet denne? A rovnako aj vaše deti!

Najnovší výskum, ktorý skúmal ženy a mužov až 20 rokov dokazuje, že používanie bežných čistiacich prostriedkov poškodzuje Vaše pľúca a pľúca Vašich rodinných príslušníkov rovnako, ako 20 vyfajčených cigariet.
Predstavte si len také umývanie podlahy. Koľko čistiaceho prostriedku nalejete do vedra? Všetko čo následne rozotriete po podlahe sa vyparí a inhalujete to. A môžeme ísť pokojne ďalej. Umývanie riadu, wc, kúpeľne, umývanie nábytku, používanie osviežovačov.

Bonusový kupón nájdete na konci tohto článku!

Čo s tým robiť, keď nechcem žiť v špine

Používať prírodný čistič. Často nie sú rovnako účinné a sú niekoľkonásobne drahšie ako bežné čistiace prostriedky. Stoja 5€, 10€ a možno až 15€ za jedno balenie. Je to neporovnateľne viacej ako obyčajný čistiaci prostriedok, ktorý dnes kúpite za cca 3€.

My Vám chceme ukázať niečo, čo stojí 24,90€!

Poviete si, že to je až prehnané. Ale úprimne, otvorte skrinku, kde máte uložené všetko na čistenie podlahy, wc, kúpeľne, riadu, tepovanie či pranie. Asi sa hravo dostaneme na 24,90€.

Čistiaci prostriedok AVE-Natura Cleaner

Čistiaci prostriedok zložený zo zmesí olejov a solí, ktorý je 100% prírodný, dlhodobo účinný, zdraviu neškodný a je to Slovenský produkt. Nahradí všetky vyššie menované čistiace prostriedky a ušetrí Vám peniaze. Ako? To Vám vysvetlíme v nasledujúcich riadkoch. Poďme si jeho skvelé vlastnosti rozobrať na drobné.

100% prírodný

Podľa platnej normy Európskej únie je možné označiť produkt ako BIO, ak aspoň 25% jeho obsahu pochádza z BIO produkcie. Preto Cleaner nie je ani BIO, ani ECO ani nič podobné. Je vyrobený len z prírodných látok, ktoré počas celého výrobného procesu neprišli do styku so žiadnou chémiou. Obsahuje oleje a soli, ktoré sú špeciálne spracovávané, musia určitú dobu zrieť, aby mali vlastnosti, ktoré odstraňujú nečistoty. Používaním tohto výrobku chránime aj prírodu, keďže je úplne rozložiteľný v prírode.

Dlhodobo účinný

Častice, na ktoré sú oleje a soli rozštiepené sú až 200x menšie, ako je to u bežných čistiacich prostriedkov. V prepočte to znamená, že miesto jednej častice bežného čistiaceho prostriedku môže byť v AVE-Natura Cleaner až 8 000 000 takýchto častíc. U Vás doma nie je pod mikroskopom ani ten najhladší povrch skutočne hladký. Preto sa častice Cleanera dostanú do hĺbky čisteného povrchu a nechávajú ho skutočne čistý.

A čo znamená dlhodobo? Cleaner obsahuje niektoré oleje, ktoré baktériám zapáchajú. A preto sa vo vyčistenom prostredí nezdržiavajú. Silné antibakteriálne produkty baktérie okamžite zabijú. Ale už po niekoľkých hodinách sú späť. AVE-Natura Cleaner zanecháva vyčistené prostredie nepríjemným pre baktérie až po dobu siedmych dní. Dokazuje to výskum, ktorý robilo Laboratórium molekulárnej mikrobiológie Vysokej školy sv. Alžbety a Trnavskej univerzity.

Načítavam video...

Zdraviu neškodný

Keďže sa skladá len z prírodných zložiek, neškodí Vášmu zdraviu. Môžete s ním poumývať podlahu a tou istou vodou poliať kvety. A oni sa Vám za to odvďačia. Keďže zmes olejov a solí ma skvelú schopnosť rozpúšťať, pomáha aj živiny v pôde rozpustiť na malé častice, ktoré sa cez koreň ľahšie dostávajú do rastliny a tie rastú rýchlejšie. Vôbec nevadí, keď sa z Cleaneru napijete. Nič sa nestane.

Ušetrí Vám peniaze

Keďže AVE-NATURA Cleaner je veľmi silný koncentrát, na čistenie bežných vecí v domácnosti sa riedi v pomere 1:20. Reálne to znamená, že si z jednej 250ml nádoby namiešate viac ako 5 litrov čistiaceho prostriedku. Znamená to, že za jednu nádobu AVE-NATURA Cleaner zaplatíte 1,19€ a máte ich k dispozícii až 21 balení.

Ak patríte medzi tých, ktorí ďalej nechcú používať chemické čistiace prostriedky, chcete urobiť niečo pre svoje zdravie, zdravie Vašich detí či planéty, určite vyskúšajte AVE-Natura Cleaner. Garantujeme Vám, že nič podobné ste ešte doma nemali.

Ak si do 31.3.2018 objednáte AVE-Natura Cleaner, dostanete praktický rozprašovač AVE-Natura ZADARMO. Tovar si vložte do košíka a zadajte kód kupónu „CLEROZ“.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line