Nenechajte svojich zamestnancov „vyhorieť“!

„Malá zmena prostredia dokáže veľký zázrak. Spôsob, ktorým povinné školenia pôsobia na zamestnancov, je častokrát deštruktívny. Tím Garden Hotela Domaša robí všetko preto, aby všednosť a pracovné povinnosti dostali atraktívnejší obal. Na jednej strane moderné vybavenie priestorov, špičková gastronómia, na strane druhej príroda a teambuildingové aktivity. Spájame profesionalitu s oddychom a hravosťou, a veríme, že takáto kombinácia prinesie Vašej firme motivovanejších a energickejších zamestnancov,“ približuje víziu nekonvenčných školení event manažérka Garden Hotela na Domaši Mgr. Betka Madejová. Zamestnanecký stereotyp a monotónnosť pracovného prostredia dokázateľne ubíjajú kreativitu, zanietenosť a produktívne myslenie. Buďte nekonvenční a usporiadajte školenie či teambuiding v prostredí, ktoré prirodzene zrelaxuje Vašu myseľ a nakopne Vás i Vašich zamestnancov k lepším výkonom. Dôležitý kongres v reprezentatívnom prostredí Hotela Garden na Domaši nenásilne docieli želaný efekt. „Tematická slovenská miestnosť pre 30 osôb, kongresová sála s kapacitou 120 osôb či veľkokapacitný stan s drevený mólom a záhradou plnou zelene s kapacitou 250 osôb ponúka širokú škálu možností. Nestrácajte čas prípravou firemného podujatia. Podeľte sa o Vašu predstavu a program dostanete ušitý na mieru. Spolu s wellnessom a kapacitou ubytovania 80 lôžok dokážeme obsiahnuť aj náročnejšie zadania. Tešíme sa na Vašu návštevu.“ Bližšie informácie o ponuke Garden Hotela na Domaši nájdete na stránke www.gardenhoteldomasa.sk, eventy@hoteldomasa.sk alebo na t. č. 0907 951 375.

Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?

Investovať sa dá aj bez strachu.

S mobil bankingom nosíte banku vo vrecku

V súčasnej hektickej dobe je čas vzácnou komoditou, ktorej nemáme nazvyš.

Deti z Kľušova už vedia zachraňovať životy

Škola získala unikátny prístroj.

Vyberáme správny názov firmy

Výber vhodného a správneho názvu firmy patrí medzi prvé kroky, pred založením s.r.o.