Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Nenechajte svojich zamestnancov „vyhorieť“!

„Malá zmena prostredia dokáže veľký zázrak. Spôsob, ktorým povinné školenia pôsobia na zamestnancov, je častokrát deštruktívny. Tím Garden Hotela Domaša robí všetko preto, aby všednosť a pracovné povinnosti dostali atraktívnejší obal. Na jednej strane moderné vybavenie priestorov, špičková gastronómia, na strane druhej príroda a teambuildingové aktivity. Spájame profesionalitu s oddychom a hravosťou, a veríme, že takáto kombinácia prinesie Vašej firme motivovanejších a energickejších zamestnancov,“ približuje víziu nekonvenčných školení event manažérka Garden Hotela na Domaši Mgr. Betka Madejová. Zamestnanecký stereotyp a monotónnosť pracovného prostredia dokázateľne ubíjajú kreativitu, zanietenosť a produktívne myslenie. Buďte nekonvenční a usporiadajte školenie či teambuiding v prostredí, ktoré prirodzene zrelaxuje Vašu myseľ a nakopne Vás i Vašich zamestnancov k lepším výkonom. Dôležitý kongres v reprezentatívnom prostredí Hotela Garden na Domaši nenásilne docieli želaný efekt. „Tematická slovenská miestnosť pre 30 osôb, kongresová sála s kapacitou 120 osôb či veľkokapacitný stan s drevený mólom a záhradou plnou zelene s kapacitou 250 osôb ponúka širokú škálu možností. Nestrácajte čas prípravou firemného podujatia. Podeľte sa o Vašu predstavu a program dostanete ušitý na mieru. Spolu s wellnessom a kapacitou ubytovania 80 lôžok dokážeme obsiahnuť aj náročnejšie zadania. Tešíme sa na Vašu návštevu.“ Bližšie informácie o ponuke Garden Hotela na Domaši nájdete na stránke www.gardenhoteldomasa.sk, eventy@hoteldomasa.sk alebo na t. č. 0907 951 375.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.