Nenechajte svojich zamestnancov „vyhorieť“!

„Malá zmena prostredia dokáže veľký zázrak. Spôsob, ktorým povinné školenia pôsobia na zamestnancov, je častokrát deštruktívny. Tím Garden Hotela Domaša robí všetko preto, aby všednosť a pracovné povinnosti dostali atraktívnejší obal. Na jednej strane moderné vybavenie priestorov, špičková gastronómia, na strane druhej príroda a teambuildingové aktivity. Spájame profesionalitu s oddychom a hravosťou, a veríme, že takáto kombinácia prinesie Vašej firme motivovanejších a energickejších zamestnancov,“ približuje víziu nekonvenčných školení event manažérka Garden Hotela na Domaši Mgr. Betka Madejová. Zamestnanecký stereotyp a monotónnosť pracovného prostredia dokázateľne ubíjajú kreativitu, zanietenosť a produktívne myslenie. Buďte nekonvenční a usporiadajte školenie či teambuiding v prostredí, ktoré prirodzene zrelaxuje Vašu myseľ a nakopne Vás i Vašich zamestnancov k lepším výkonom. Dôležitý kongres v reprezentatívnom prostredí Hotela Garden na Domaši nenásilne docieli želaný efekt. „Tematická slovenská miestnosť pre 30 osôb, kongresová sála s kapacitou 120 osôb či veľkokapacitný stan s drevený mólom a záhradou plnou zelene s kapacitou 250 osôb ponúka širokú škálu možností. Nestrácajte čas prípravou firemného podujatia. Podeľte sa o Vašu predstavu a program dostanete ušitý na mieru. Spolu s wellnessom a kapacitou ubytovania 80 lôžok dokážeme obsiahnuť aj náročnejšie zadania. Tešíme sa na Vašu návštevu.“ Bližšie informácie o ponuke Garden Hotela na Domaši nájdete na stránke www.gardenhoteldomasa.sk, eventy@hoteldomasa.sk alebo na t. č. 0907 951 375.

Noerr advised on WebSupport deal

Noerr Slovakia is pleased to announce its new department “Digital Business”

Čo sa stalo s mojimi úsporami v druhom pilieri?

Kombinácia zasielania povinných ročných výpisov a koncoročnej situácie na akciových trhoch vystrašila sporiteľov v druhom pilieri.

Podnikanie a významné ukazovatele v roku 2019

Významné ukazovatele v roku 2019 pre zdaniteľné osoby a platcov DPH,právnické osoby, spoločnosti s ručením obmedzeným a iné.

Smartfóny Samsung Galaxy S priniesli množstvo inovácií

Samsung Galaxy S v roku 2010 predznamenal nástup nových technologických riešení.