Naše finančné družstvo zveľaďuje svoje aktíva

Po úspešnej rekonštrukcii polyfunkčnej budovy v Starej Ľubovni, si členovia družstva skrášľujú svoje dovolenkové apartmány.

Naše finančné družstvo sa snaží svojim členom poskytnúť vždy len to najlepšie, a preto v súvislosti s letným oddychom sa už teraz pripravuje na novú letnú sezónu. Od februára sa pracuje na rekonštrukcii apartmánov v Penzióne Grosek vo Vyšných Ružbachoch a tiež na rekonštrukcii apartmánov v španielskom prázdninovom mestečku Marina d’Or.

V tradičnom slovenskom Penzióne Grosek, ktorý sa nachádza v krásnej oblasti zamagurskej vrchoviny v malebnej rekreačnej dedinke Vyšné Ružbachy, prechádza rekonštrukciou hlavne ubytovacia časť. Členovia ale aj hostia sa môžu tešiť na modernejšie apartmány s vynovenými bytovými dekoráciami a sociálnymi zariadeniami.

Vyšší komfort v družstevných apartmánoch si všimnú aj členovia, ktorí plánujú dovolenku pri mori v Španielsku. Destinácia Marina d’Or je známa ako jedna z najväčších a najnavštevovanejších turistických destinácií na Pyrenejskom polostrove. Apartmány sa nachádzajú na pláži a sú s výhľadom na more.

Členovia si zveľaďovaním vlastných aktív podporujú investičnú stratégiu pri budovaní svojich pasívnych príjmov. Dovolenkový program NFDPV, ktorý umožňuje členom bez nákladu na ubytovanie dovolenkovať v zariadeniach družstva je akcelerátorom investičného kapitálu, ktorý sa následne investuje do kľúčových projektov družstva generujúcich členom pasívny príjem.

Viac informácií o rekonštrukcii družstevnej polyfunkčnej budovy v Starej Ľubovni nájdete TU.

Workshop Inštitútu Ronalda Coasa na EU v Bratislave

V týždni od 10. – 14. decembra 2018 sa v Aule EU v Bratislave koná Ronald Coase Institute Workshop o inštitucionálnej ekonómii.

Stavbárska olympiáda 2018/19 vás očakáva

Pozor, zmena domény - www.stavbarskaolympiada.com

Diplomacia v praxi – unikát, ktorý funguje dodnes

BRATISLAVA 12. december 2018 – V roku 2004 sa na Ekonomickej univerzite v Bratislave začal vyučovať predmet Diplomacia v praxi.

Hitem jsou cyklopočítače Mio - pro zábavu i výkon

Cyklonavigace - cyklopočítače jsou dnes zcela na nové úrovni, podívejte se na účelové funkce a zařízení, jež mobil nemůže nahradit