Naše finančné družstvo zveľaďuje svoje aktíva

Po úspešnej rekonštrukcii polyfunkčnej budovy v Starej Ľubovni, si členovia družstva skrášľujú svoje dovolenkové apartmány.

Naše finančné družstvo sa snaží svojim členom poskytnúť vždy len to najlepšie, a preto v súvislosti s letným oddychom sa už teraz pripravuje na novú letnú sezónu. Od februára sa pracuje na rekonštrukcii apartmánov v Penzióne Grosek vo Vyšných Ružbachoch a tiež na rekonštrukcii apartmánov v španielskom prázdninovom mestečku Marina d’Or.

V tradičnom slovenskom Penzióne Grosek, ktorý sa nachádza v krásnej oblasti zamagurskej vrchoviny v malebnej rekreačnej dedinke Vyšné Ružbachy, prechádza rekonštrukciou hlavne ubytovacia časť. Členovia ale aj hostia sa môžu tešiť na modernejšie apartmány s vynovenými bytovými dekoráciami a sociálnymi zariadeniami.

Vyšší komfort v družstevných apartmánoch si všimnú aj členovia, ktorí plánujú dovolenku pri mori v Španielsku. Destinácia Marina d’Or je známa ako jedna z najväčších a najnavštevovanejších turistických destinácií na Pyrenejskom polostrove. Apartmány sa nachádzajú na pláži a sú s výhľadom na more.

Členovia si zveľaďovaním vlastných aktív podporujú investičnú stratégiu pri budovaní svojich pasívnych príjmov. Dovolenkový program NFDPV, ktorý umožňuje členom bez nákladu na ubytovanie dovolenkovať v zariadeniach družstva je akcelerátorom investičného kapitálu, ktorý sa následne investuje do kľúčových projektov družstva generujúcich členom pasívny príjem.

Viac informácií o rekonštrukcii družstevnej polyfunkčnej budovy v Starej Ľubovni nájdete TU.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“