Naše finančné družstvo zveľaďuje svoje aktíva

Po úspešnej rekonštrukcii polyfunkčnej budovy v Starej Ľubovni, si členovia družstva skrášľujú svoje dovolenkové apartmány.

Naše finančné družstvo sa snaží svojim členom poskytnúť vždy len to najlepšie, a preto v súvislosti s letným oddychom sa už teraz pripravuje na novú letnú sezónu. Od februára sa pracuje na rekonštrukcii apartmánov v Penzióne Grosek vo Vyšných Ružbachoch a tiež na rekonštrukcii apartmánov v španielskom prázdninovom mestečku Marina d’Or.

V tradičnom slovenskom Penzióne Grosek, ktorý sa nachádza v krásnej oblasti zamagurskej vrchoviny v malebnej rekreačnej dedinke Vyšné Ružbachy, prechádza rekonštrukciou hlavne ubytovacia časť. Členovia ale aj hostia sa môžu tešiť na modernejšie apartmány s vynovenými bytovými dekoráciami a sociálnymi zariadeniami.

Vyšší komfort v družstevných apartmánoch si všimnú aj členovia, ktorí plánujú dovolenku pri mori v Španielsku. Destinácia Marina d’Or je známa ako jedna z najväčších a najnavštevovanejších turistických destinácií na Pyrenejskom polostrove. Apartmány sa nachádzajú na pláži a sú s výhľadom na more.

Členovia si zveľaďovaním vlastných aktív podporujú investičnú stratégiu pri budovaní svojich pasívnych príjmov. Dovolenkový program NFDPV, ktorý umožňuje členom bez nákladu na ubytovanie dovolenkovať v zariadeniach družstva je akcelerátorom investičného kapitálu, ktorý sa následne investuje do kľúčových projektov družstva generujúcich členom pasívny príjem.

Viac informácií o rekonštrukcii družstevnej polyfunkčnej budovy v Starej Ľubovni nájdete TU.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.