Naše finančné družstvo zveľaďuje svoje aktíva

Po úspešnej rekonštrukcii polyfunkčnej budovy v Starej Ľubovni, si členovia družstva skrášľujú svoje dovolenkové apartmány.

Naše finančné družstvo sa snaží svojim členom poskytnúť vždy len to najlepšie, a preto v súvislosti s letným oddychom sa už teraz pripravuje na novú letnú sezónu. Od februára sa pracuje na rekonštrukcii apartmánov v Penzióne Grosek vo Vyšných Ružbachoch a tiež na rekonštrukcii apartmánov v španielskom prázdninovom mestečku Marina d’Or.

V tradičnom slovenskom Penzióne Grosek, ktorý sa nachádza v krásnej oblasti zamagurskej vrchoviny v malebnej rekreačnej dedinke Vyšné Ružbachy, prechádza rekonštrukciou hlavne ubytovacia časť. Členovia ale aj hostia sa môžu tešiť na modernejšie apartmány s vynovenými bytovými dekoráciami a sociálnymi zariadeniami.

Vyšší komfort v družstevných apartmánoch si všimnú aj členovia, ktorí plánujú dovolenku pri mori v Španielsku. Destinácia Marina d’Or je známa ako jedna z najväčších a najnavštevovanejších turistických destinácií na Pyrenejskom polostrove. Apartmány sa nachádzajú na pláži a sú s výhľadom na more.

Členovia si zveľaďovaním vlastných aktív podporujú investičnú stratégiu pri budovaní svojich pasívnych príjmov. Dovolenkový program NFDPV, ktorý umožňuje členom bez nákladu na ubytovanie dovolenkovať v zariadeniach družstva je akcelerátorom investičného kapitálu, ktorý sa následne investuje do kľúčových projektov družstva generujúcich členom pasívny príjem.

Viac informácií o rekonštrukcii družstevnej polyfunkčnej budovy v Starej Ľubovni nájdete TU.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch