Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Nový Volkswagen Touareg bol lákadlom bratislavského autosalónu

V Inchebe sa už tradične konal najväčší slovenský autosalón. Volkswagen tu nesmel chýbať s rovno najväčšou expozíciou.

Len nedávno sa skončilo najprestížnejšie motoristické podujatie na Slovensku. Volkswagen si na ňom pre návštevníkov prichystal najväčšiu expozíciu zo všetkých vystavovateľov, na ktorej odprezentoval až 15 áut. Horúcou novinkou, ktorá len nedávno zišla z výrobných liniek v Bratislave, kde sa vyrába pre celý svet, bol nový Volkswagen Touareg. Na stánku boli pre veľký záujem vystavené rovno dva exempláre tohto modelu.

Len mesiac po svetovej premiére tohto prémiového SUV mohli Slováci aj zahraniční návštevníci v Bratislave obdivovať jeho digitálny interiér s obrovskými obrazovkami, ktorý sa takmer úplne zaobíde bez fyzických tlačidiel a ovládačov. Je tu iba to, čo je nevyhnutné a praktické. Jeho digitálny prístrojový štít najnovšej generácie a obrovská, 15-palcová hlavná obrazovka sú primárnym lákadlom, avšak prémiový dojem navodzujú aj krásne tvarované dekory a decentné náladové osvetlenie.

Na výstavnom stánku Volkswagenu toho však bolo podstatne viac – mohli ste si pozrieť našu flotilu eko-modelov, ktoré zastupovali elektromobily e-up! a e-Golf, či plug-in hybridný Passat GTE. Pre rozprúdenie krvi a adrenalínu sme do Incheby priniesli aj novinku Polo GTI. K tomu rad klasických osobných automobilov vrátane SUV T-Roc a Tiguan Allspace, rodinný Golf Sportsvan ale aj zaujímavé úžitkové vozidlá. K tomu si mohli návštevníci cez virtuálnu realitu vyskúšať prácu vo fabrike. O zábavu teda bolo postarané.

Tí, ktorí ste sa z nejakého dôvodu nemohli osobne dostaviť na autosalón, nezúfajte. Volkswagen pre vás pripravil virtuálnu prehliadku stánku pomocou Google Street View na linku http://bit.ly/virtualna-prehliadka-VW-Autosalon. Môžete si teda pochodiť celý stánok Volkswagenu pekne z pohodlia domova aj teraz, keď sa už autosalón skončil.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line