Máte nad 40? Skontrolujte si, či je Vaše srdce skutočne zdravé

Vedeli ste, že na Slovensku až 49% ľudí zomiera na srdcovo-cievne ochorenia?

Znepokojilo Vás toto číslo? Tak teraz si sadnite, pretože pravdepodobne Vás nasledujúca informácia prekvapí. Zo štatistického hľadiska je známe, že takmer 45% všetkých úmrtí na Slovensku patrilo do kategórie tých, ktorým sa dalo predísť, ak by bola poskytnutá optimálna zdravotná starostlivosť. Predstavuje to približne 11 000 úmrtí, čo znamená, že zabrániť by sa dalo zhruba každému druhému úmrtiu. Tomu budúcemu možno dokážete zabrániť aj vy, ak...

Budete informovaní

Viete aké sú najčastejšie dôvody srdcového zlyhávania?

Najčastejšia situácia: Ľudia sú nedostatočne informovaní o srdcovo-cievnom systéme. Viete napríklad o tom, že ak je srdcový sval pravidelne namáhaný a zaťažovaný, časom ochabne, srdce sa zväčší, srdcová stena zhrubne a stratí svoju pružnosť? Komory srdca už ďalej nie sú schopné pracovať rovnako, ako predtým. Do tela sa nenačerpá dostatok krvi a kyslíka a problémy sú na svete. Ako ale zistíme, že náš srdcovo-cievny systém funguje správne a nič nám nehrozí?

Projekt Zdravé srdce bezplatne zdiagnostikovalo už tisícky ľudí

Moderná technológia 21. storočia uľahčuje prácu odborníkom. Tí totiž vedia prostredníctvom jediného prístroja zistiť hladinu kyslíka v krvi, odhaliť problémy vyplývajúce zo srdcovo-cievneho systému a zistiť chyby srdca. Táto služba je bezplatná. Jej cieľom je naviesť ľudí k tomu, aby sa o svoje srdce zaujímali viac ako doteraz.

Stačí 60 sekúnd a dozviete sa...

o priebehu svojho EKG, riziku ochorenia Vášho srdca a ďalších- pre Vaše zdravie potrebných informácií. V prípade, že sa u Vás zistí problém, s takýmto záznamom viete navštíviť odborného lekára.

V rámci aktuálne prebiehajúceho projektu Zdravé srdce si môžete túto diagnostiku vyskúšať bezplatne aj vy. Požiadať o ňu môžete vyplnením formuláru TU.

4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania

Financovať svoju firmu nemusíte len z vlastného.

Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?

O vývoji cien hovorí Marián Ponechal, vedúci propozícií a analýz ZSE Energia.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.