Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Máte nad 40? Skontrolujte si, či je Vaše srdce skutočne zdravé

Vedeli ste, že na Slovensku až 49% ľudí zomiera na srdcovo-cievne ochorenia?

Znepokojilo Vás toto číslo? Tak teraz si sadnite, pretože pravdepodobne Vás nasledujúca informácia prekvapí. Zo štatistického hľadiska je známe, že takmer 45% všetkých úmrtí na Slovensku patrilo do kategórie tých, ktorým sa dalo predísť, ak by bola poskytnutá optimálna zdravotná starostlivosť. Predstavuje to približne 11 000 úmrtí, čo znamená, že zabrániť by sa dalo zhruba každému druhému úmrtiu. Tomu budúcemu možno dokážete zabrániť aj vy, ak...

Budete informovaní

Viete aké sú najčastejšie dôvody srdcového zlyhávania?

Najčastejšia situácia: Ľudia sú nedostatočne informovaní o srdcovo-cievnom systéme. Viete napríklad o tom, že ak je srdcový sval pravidelne namáhaný a zaťažovaný, časom ochabne, srdce sa zväčší, srdcová stena zhrubne a stratí svoju pružnosť? Komory srdca už ďalej nie sú schopné pracovať rovnako, ako predtým. Do tela sa nenačerpá dostatok krvi a kyslíka a problémy sú na svete. Ako ale zistíme, že náš srdcovo-cievny systém funguje správne a nič nám nehrozí?

Projekt Zdravé srdce bezplatne zdiagnostikovalo už tisícky ľudí

Moderná technológia 21. storočia uľahčuje prácu odborníkom. Tí totiž vedia prostredníctvom jediného prístroja zistiť hladinu kyslíka v krvi, odhaliť problémy vyplývajúce zo srdcovo-cievneho systému a zistiť chyby srdca. Táto služba je bezplatná. Jej cieľom je naviesť ľudí k tomu, aby sa o svoje srdce zaujímali viac ako doteraz.

Stačí 60 sekúnd a dozviete sa...

o priebehu svojho EKG, riziku ochorenia Vášho srdca a ďalších- pre Vaše zdravie potrebných informácií. V prípade, že sa u Vás zistí problém, s takýmto záznamom viete navštíviť odborného lekára.

V rámci aktuálne prebiehajúceho projektu Zdravé srdce si môžete túto diagnostiku vyskúšať bezplatne aj vy. Požiadať o ňu môžete vyplnením formuláru TU.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.

Developer roka YIT Slovakia je na Slovensku už desať rokov

K svojim 10. narodeninám dostal aj darček: až 3 ocenenia zo 14. ročníka ASB Gala.

Milan Murcko pri preberaní ceny verejnosti

Pomáhajte čítaním

Kúpou predplatného SME.sk podporíte projekt OMAMA.