Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Adam Žampa a Andreas Žampa otvorili novú predajňu BILLA

Spoločnosť BILLA otvorila v tomto meste v poradí už svoju druhú predajňu.

(Zdroj: BILLA)

BILLA Slovensko minulý mesiac predstavila svojich nových ambasádarov, slovenských reprezentantov v zjazdovom lyžovaní, bratov Adama Žampu a Andreasa Žampu. Mladí východniari už stihli v svojom kraji podporiť nielen športové podujatie HÝBSA v Prešove, ale minulý týždeň otvorili za účasti primátora mesta Spišská Nová Ves Jána Volného novú predajňu s dôrazom na čerstvosť.

Spoločnosť BILLA otvorila v tomto meste v poradí už svoju druhú predajňu. Prvá sa nachádza v obchodnom centre Madaras a novootvorená predajňa sídli na Elektrárenskej ulici. Prestrihnúť pásku prišli aj bratia Žampovci, ktorí sa narodili a bývajú vo Vysokých Tatrách, takže Spišská Nová Ves je im veľmi blízka.

„Sme rodení východniari, na čo sme hrdí, a keď nie sme na pretekoch, radi sa vraciame do nášho kraja. Bolo nám preto cťou, že sme mohli s naším partnerom otvoriť pobočku BILLA v Spišskej Novej Vsi. Potrpíme si na čerstvú a zdravú stravu, a práve čerstvý a lokálny sortiment v kombinácii s výhodnými cenami, ktorý BILLA prináša aj na východ, sa nám veľmi páči,“ hovoria bratia Adam a Andreas Žampovci.

Za posledné roky u zákazníkov výrazne vzrastá záujem o čerstvé ovocie, zeleninu, pečivo a čerstvé mäso, preto im BILLA prikladá väčší význam. Hneď pri vstupe nájdu zákazníci oddelenie ovocia a zeleniny, následne chlieb a pečivo. Zamestnanci Billy zároveň každých 30 minút pripravujú pre svojich zákazníkov chrumkavý chlieb a pečivo. V novej predajni sa nachádza aj obľúbený obslužný pult s čerstvým mäsom, sezónnymi špecialitami a mäsovými výrobkami, ktoré je zavážané slovenskými i zahraničnými dodávateľmi päťkrát do týždňa, čím BILLA zabezpečuje svojim zákazníkom maximálnu čerstvosť, kvalitu a servis.

Snažíme sa neustále zvyšovať nielen kvalitu tovaru, ale aj komfort nakupovania, a tak v novej predajni si už nebudú musieť zákazníci vážiť ovocie a zeleninu sami, ale im ju odvážia pokladníci Billy priamo na pokladni. Päť pokladní umožní zákazníkom urobiť rýchly a pohodlný nákup,“ dodáva Kvetoslava Kirchnerová, hovorkyňa spoločnosti BILLA. Nová predajňa zamestnáva 26 pracovníkov, ktorí sú pripravení reagovať na všetky zákaznícke otázky.

BILLA dlhodobo presadzuje ekologický prístup a robí zmeny, ktoré vedú k zníženiu enviromentálnej záťaže. Preto sme aj v tejto predajni zaviedli moderné a ekologické technológie. Má vybudovaný efektívnejší systém chladenia, odpadové teplo z kompresorov využívame na vykurovanie predajne, či predohrev úžitkovej vody. Predajňa, ako aj zázemie, je plne vybavené LED osvetlením, vysvetľuje výhody novej predajne K. Kirchnerová.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.