S novými nájomcami sa Polus Towers takmer plne obsadia

Spoločnosť IMMOFINANZ prenajala ďalšie kancelárske priestory, pribudne 8 nájomcov vrátane svetovo úspešného slovenského startupu.

Spoločnosť IMMOFINANZ prenajala za posledné štyri mesiace kancelárske priestory v Polus Towers o výmere zhruba 6 000 m2. Celkovo pribudne v budovách osem nájomcov vrátane svetovo úspešného slovenského start upu ako aj globálne úspešných firiem.

Rad nájomcov Polus Tower I doplní spoločnosť PREFIS, zaoberajúca sa implementáciou ako aj vývojom softvérových riešení, ďalej spoločnosť OTIS Výťahy, ktorá je jednou z najväčších spoločností vyrábajúcich, inštalujúcich a servisujúcich výťahy a iné dopravné systémy na celom svete, rovnako tak spoločnosť Biothecare Estetika Slovakia, klinika estetickej medicíny. Svetovo úspešný slovenský start up sli.do, ktorého aplikácia zjednodušuje komunikáciu s publikom na konferenciách, nájdete v Polus Tower I. Do priestorov Polus Tower II zavíta mediálna agentúra Dentsu Aegis Network Slovakia, ktorá je slovenskou pobočkou globálnej mediálnej siete Dentsu, či popredný svetový poskytovateľ platobných​ technológi​í​ a ​riešen​í, Global Payments. Noví nájomcovia sa tak pridajú k medzinárodnému Think-tanku Globsec a slovenským odborníkom z oblasti finančného sprostredkovania, FINGO.

„Podpisom nájomných zmlúv za posledné obdobie sa nám podarilo zvýšiť obsadenosť oboch veží takmer na 100 %. Nájomcovia kancelárskych budov najviac oceňujú ich dobrú dopravnú dostupnosť, rozmanité služby aj vďaka napojeniu na Polus City Center, dostatočné parkovacie kapacity a blízkosť jazera Kuchajda s rôznymi možnosťami pre šport a relax,“ povedal Peter Očovan, Country Manager Operations, IMMOFINANZ Slovakia.

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností, ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na siedmich hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku a Poľsku. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností.Značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelárie) tvoria silný bod záujmu týchto aktivít a symbolizujú kvalitu a servis. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 4,2 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 230 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na:http://www.immofinanz.com

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“