S novými nájomcami sa Polus Towers takmer plne obsadia

Spoločnosť IMMOFINANZ prenajala ďalšie kancelárske priestory, pribudne 8 nájomcov vrátane svetovo úspešného slovenského startupu.

Spoločnosť IMMOFINANZ prenajala za posledné štyri mesiace kancelárske priestory v Polus Towers o výmere zhruba 6 000 m2. Celkovo pribudne v budovách osem nájomcov vrátane svetovo úspešného slovenského start upu ako aj globálne úspešných firiem.

Rad nájomcov Polus Tower I doplní spoločnosť PREFIS, zaoberajúca sa implementáciou ako aj vývojom softvérových riešení, ďalej spoločnosť OTIS Výťahy, ktorá je jednou z najväčších spoločností vyrábajúcich, inštalujúcich a servisujúcich výťahy a iné dopravné systémy na celom svete, rovnako tak spoločnosť Biothecare Estetika Slovakia, klinika estetickej medicíny. Svetovo úspešný slovenský start up sli.do, ktorého aplikácia zjednodušuje komunikáciu s publikom na konferenciách, nájdete v Polus Tower I. Do priestorov Polus Tower II zavíta mediálna agentúra Dentsu Aegis Network Slovakia, ktorá je slovenskou pobočkou globálnej mediálnej siete Dentsu, či popredný svetový poskytovateľ platobných​ technológi​í​ a ​riešen​í, Global Payments. Noví nájomcovia sa tak pridajú k medzinárodnému Think-tanku Globsec a slovenským odborníkom z oblasti finančného sprostredkovania, FINGO.

„Podpisom nájomných zmlúv za posledné obdobie sa nám podarilo zvýšiť obsadenosť oboch veží takmer na 100 %. Nájomcovia kancelárskych budov najviac oceňujú ich dobrú dopravnú dostupnosť, rozmanité služby aj vďaka napojeniu na Polus City Center, dostatočné parkovacie kapacity a blízkosť jazera Kuchajda s rôznymi možnosťami pre šport a relax,“ povedal Peter Očovan, Country Manager Operations, IMMOFINANZ Slovakia.

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností, ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na siedmich hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku a Poľsku. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností.Značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelárie) tvoria silný bod záujmu týchto aktivít a symbolizujú kvalitu a servis. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 4,2 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 230 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na:http://www.immofinanz.com

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch