Streda, 22. september, 2021 | Meniny má MóricKrížovkyKrížovky

Recenzie.sme.sk odovzdali 51 certifikátov Ocenený expertmi

Portál Recenzie.sme.sk, ktorý prevádzkuje skupina SME vydavateľstva Petit Press, a.s., ocenil najlepšie produkty za rok 2017.

V sedemnástich kategóriách technologických produktov vybral 51, ktorým udelil certifikát Ocenený expertmi 2017. Agregátor odborných recenzií Recenzie.sme.sk v spolupráci s Tech.sme.sk a partnermi Pricemania.sk, TouchIT.sk, Pcrevue.sk, MôjAndroid, Fotoma.sk, FonTech.sk, Pcnews.sk a AndroidPortal.sk vyhlásili víťazov tretieho ročníka súťaže o certifikát Ocenený expertmi 2017.

Certifkáty boli pridelené na základe 5 672 zozbieraných odborných recenzií a testov k 919 produktom uvedeným na trh v roku 2017. Ocenených bolo 51 produktov v 17 kategóriách sledovaných službou Recenzie.sme.sk.

Pridelením certifikátov Ocenený expertmi si služba Recenzie.sme.sk spolu s jeho partnermi kladie za cieľ pomôcť zákazníkom zorientovať sa v záplave technologických noviniek a upozorniť ich na tie najkvalitnejšie produkty v danej oblasti, ktoré overili odborníci.

Web Recenzie.sme.sk zhromažďuje technologické recenzie a testy produktov, ktoré sú publikované na overených domácich a zahraničných špecializovaných portáloch. Na základe zozbieraných odborných recenzií a testov vypočíta každému produktu priemerné bodové hodnotenie, označované ako SME SKÓRE, ktoré je základom aj pre samotné pridelenie certifikátu Ocenený expertmi.

Viac informácií a zoznam ocenených produktov

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Čučoriedky patria medzi naše obľúbené a vyhľadávané ovocie už po celé veky.

5 h

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

5 h

Odpadové hospodárstvo a recyklácia sú historicky najväčšou biznisovou príležitosťou. Nespime na vavrínoch.

INZERCIA 6 h
Skryť Zatvoriť reklamu