Zažite elektromobilitu na vlastnej koži v up! city

Požičajte si elektromobil vyrábaný v Bratislave Volkswagen e-up!, e-bicykel alebo elektrokolobežku

Vyskúšajte si jediný elektromobil vyrábaný na Slovensku – Volkswagen e-up!

Volkswagen Slovakia pokračuje s unikátnym mestským projektom up! city na námestí pred Starou tržnicou v Bratislave. up! city v sebe spája prvky mobility, moderných technológií a oddychových zón. Nájdete tu požičovňu elektromobilov, elektrobicyklov, elektrokolobežiek a ďalších druhov bicyklov. Jednoducho pohyb, relax i zábava na jednom mieste!

up&go - Nasadnite a užite si jazdu v elektrickom Volkswagen e-up!

V up! city na vás čaká sedem vozidiel Volkswagen e-up! Jediný elektromobil vyrábaný na Slovensku Volkswagen e-up! môžete využiť na presun na súkromné či pracovné stretnutie alebo aj nákupy. Pre rodiny s deťmi sú pripravené autosedačky k prenájmu zdarma.

up&bike - Šliapnite do pedálov a dosiahnite svoj cieľ na dvoch kolesách

Okrem klasických mestských bicyklov si môžete požičať moderné elektrické bicykle, detské bicykle, cargo bicykle či dokonca elektrokolobežky. Netradičné dopravné prostriedky vám zaručia kopec zábavy a príjemný čas strávený s priateľmi a rodinou. Prilby k prenájmu dostanete zdarma.

up&chill - Užite si relax i zábavu s rodinou, priateľmi či kolegami
Vychutnajte si oddych i zábavu na námestí pred Starou tržnicou. Prečítajte si dobrú knihu, stretnite sa s priateľmi, rodinou či kolegami alebo sa pripravte do práce v príjemnom prostredí. Čakajú na vás rôzne kultúrne podujatia, voľnočasové aktivity i štýlové streetfoodové prevádzky.

up! city klub - Vstúpte do prvého klubu mestskej mobility.

Zapáčilo sa vám v up! city? Užívajte si elektromobilitu ešte výhodnejšie. Členstvo v up! city klube vám prináša lepšie ceny a iné výhody.

Cenník, rezervácia a bližšie info na www.upcity.sk, info@upcity.sk alebo na čísle + 421 948 940 437.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“