Študentská osobnosť roka Ing. Martina Majorošová

Andrej Kiska prijal v stredu 16. 5. 2018 v Prezidentskom paláci víťazov súťaže Študentská osobnosť roka. Medzi ocenenými bola aj študentka Stavebnej fakulty STU, tretí stupeň študijného programu krajinárstvo Ing. Martina Majorošová.

Študentská osobnosť Slovenska je projekt, ktorý sa uskutočňuje pod záštitou prezidenta SR s podporou Slovenskej rektorskej konferencie a pod odbornou garanciou Slovenskej akadémie vied. Je to súťaž pre mladých talentovaných ľudí (1., 2. ,3. stupeň vysokých škôl). Jej cieľom je vyzdvihnúť mladé slovenské osobnosti na vysokých školách v SR, ich talent, ako aj cieľavedomosť a úspešnosť, predstaviť ich širokej verejnosti a dať im možnosť presadiť sa doma aj v zahraničí. V nominovaných je možnosť vidieť vysoký ľudský potenciál tak pre ďalšiu prácu na akademickej pôde, vo vedecko-výskumnej činnosti, v štátnej správe ako aj v rámci súkromných firiem. Jednotlivé nominácie posudzujú garanti podujatia, ktorými sú špičkoví odborníci na danú oblasť, uznávaní doma i v zahraničí, vrátane odborníkov menovaných Slovenskou rektorskou konferenciou a Slovenskou akadémiou vied.

prof. Ing. Viliam Macura, PhD., Katedra vodného hospodárstva krajiny SvF STU v Bratislave

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.