Študentská osobnosť roka Ing. Martina Majorošová

Andrej Kiska prijal v stredu 16. 5. 2018 v Prezidentskom paláci víťazov súťaže Študentská osobnosť roka. Medzi ocenenými bola aj študentka Stavebnej fakulty STU, tretí stupeň študijného programu krajinárstvo Ing. Martina Majorošová.

Študentská osobnosť Slovenska je projekt, ktorý sa uskutočňuje pod záštitou prezidenta SR s podporou Slovenskej rektorskej konferencie a pod odbornou garanciou Slovenskej akadémie vied. Je to súťaž pre mladých talentovaných ľudí (1., 2. ,3. stupeň vysokých škôl). Jej cieľom je vyzdvihnúť mladé slovenské osobnosti na vysokých školách v SR, ich talent, ako aj cieľavedomosť a úspešnosť, predstaviť ich širokej verejnosti a dať im možnosť presadiť sa doma aj v zahraničí. V nominovaných je možnosť vidieť vysoký ľudský potenciál tak pre ďalšiu prácu na akademickej pôde, vo vedecko-výskumnej činnosti, v štátnej správe ako aj v rámci súkromných firiem. Jednotlivé nominácie posudzujú garanti podujatia, ktorými sú špičkoví odborníci na danú oblasť, uznávaní doma i v zahraničí, vrátane odborníkov menovaných Slovenskou rektorskou konferenciou a Slovenskou akadémiou vied.

prof. Ing. Viliam Macura, PhD., Katedra vodného hospodárstva krajiny SvF STU v Bratislave

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovensky realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.