Grant Thornton: Miesto, kde vo finančnom biznise dominujú ženy

Baví vás práca s ľuďmi a číslami? Grant Thornton vám dáva šancu kariérne vyrásť.

Aj keď Slovensko všeobecne zaostáva za zvyškom Európy napríklad aj v rovnosti platov mužov a žien, je tu jedna výnimka potvrdzujúca pravidlo. Je ňou slovenské zastúpenie silnej medzinárodnej poradenskej firmy v oblasti daní, auditu a podnikového poradenstva – Grant Thornton Slovensko. Kým v Európskej únii zastávajú ženy iba niečo vyše štvrtinu seniorských pozícií vo firmách, v Grant Thorntone Slovensko je to presne naopak: 3 zo 4 partnerov vo firme, ktorí riadia jednotlivé oddelenia, sú v Grant Thorntone ženy.

Grant Thornton Slovensko dáva ženám bezkonkurenčnú príležitosť v oblasti daňového a finančného poradenstva a auditu. Jedno číslo za všetky: až 82 percent osadenstva firmy tvoria ženy a firma každoročne dynamicky rastie v porovnaní s predchádzajúcim obdobím.

V dobrej firme Financie nie sú nuda

Grant Thornton si len nedávno pripísal ďalší skvelý úspech, keď sa partnerka daňového oddelenia Silvia Hallová stala jednou z TOP 10 žien slovenského biznisu pre rok 2018.

Silvia je príkladom skvelej odborníčky, ktorá sa chopila príležitosti v Grant Thorntone Slovensko a vypracovala sa na medzinárodnú manažérsku úroveň. Hoci pred príchodom do firmy pracovala pre niekoľko firiem poskytujúcich daňové poradenstvo vrátane nadnárodnej firmy z BIG4, bola to práve pozícia v Grant Thorntone Slovensko, ktorá jej otvorila dvere k top manažérskemu postu. Dosiahla pozíciu partnera vo firme a vedie transakčné poradenstvo pre zahraničných klientov pri ich akvizíciách na Slovensku.

Chcete byť ako Silvia? Napíšte nám

Grant Thornton Slovensko je firma, ktorá dáva príležitosť šikovným mladým ľuďom, odhodlaným na sebe pracovať a veľa dosiahnuť. Firma sa snaží o udržateľný rozvoj a rast, no zároveň chápe význam rovnováhy medzi pracovným a súkromným životom.

Urobiť audit či riešiť daňové otázky vôbec nie je nuda. Práve naopak, aj vďaka členstvu v rodine Grant Thornton, ktorá je doma v 135 krajinách sveta, je okno príležitostí otvorené dokorán v našej pobočke na Slovensku, aj vo svete. Vaše možnosti u nás sú prakticky neobmedzené, čaká vás moderná firma so skvelými ľuďmi a množstvom aktivít napríklad aj na sociálnych sieťach. Ak sa chcete stať súčasťou nášho tímu, napíšte nám.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.