Výstava Matel v Poluse pokračuje až do konca júna

Najdlhšia oslava Medzinárodného dňa detí pokračuje počas celého mesiaca jún v bratislavskom Polus City Center, pravá od Mattela!

Výstava Matel v bratislavskom Pololus City Center pokračuje až do konca júna

Táto veľká detská párty a zároveň výstava od Mattela sľubuje skvelú zábavu aj v troch herných zónach pre dievčatká aj pre chlapcov a pre veľký úspech je predĺžená a potrvá až do 30. júna, denne od 10:00 do 18:00.

Výstava MATTEL FAMILY ZÓNA, kde sa nik nenudí

Akčnú interaktívnu zábavu pre celú rodinu prináša do Polusu značka Mattel, „mama“ najpopulárnejšej bábiky na svete. Už o niekoľko dní si budete môcť užiť priamo počas nákupov v Poluse inovatívny koncept zábavy – pripravený je nový dizajn herných zón, herné konzoly, televízie s rozprávkami, atraktívne rekvizity aj množstvo kreatívnych výziev. Deti sa môžu zahrať na módnych návrhárov, konštruktérov či kvetinárov a nechať si vyrobiť tričká s vlastným dizajnom, vyrobiť si jednoduché mašinky či sadiť kvetinky. Výstava má niečo pre každého: pre malé parádnice, pre autičkárov aj pre škôlkarov, čo ešte len spoznávajú svet. Stačí si vybrať...

1. BARBIE ZÓNA pre dievčatká

Nikdy nie je priskoro začať rozmýšľať o kariére! Otázku „Čím chceš byť?“ budú deti riešiť hravou formou pred interaktívnou stenou s názvom „Môžeš byť kým chceš“, kde si vyskúšajú rôzne povolania. V zóne nemôžu chýbať najnovšie hračkárske prírastky do rodiny Barbie bábik. Filmových nadšencov zabaví Barbie-kino s tulivakmi, malých fotografov nadchne fotokútik s maketami i Barbie-doplnkami a snílkovia si prídu na svoje v kráľovstve snov „Dreamtopia“. Myslelo sa aj na nádejné hviezdy módy. Na mieste bude zriadené špeciálne módne mólo pre parádnice, ako aj návrhárska dielnička, kde si môžu dievčatká navrhnúť vlastný model.

2. HOT WHEELS ZÓNA pre chlapcov

Najviac noviniek a najmodernejších autodráh HOT WHEELS na jednom mieste nájdete práve tu! HOT WHEELS ZÓNA bude baviť chlapcov, ale aj ich oteckov. Čaká na nich divoká jazda na špeciálnych herných stoloch a herných konzolách XBOX, fanúšikov klasiky potešia autíčka angličáky. Deti si môžu vyskúšať zručnosť a namaľovať či postaviť si vlastnú dráhu.

3. VLÁČIK TOMÁŠ + FISHER PRICE ZÓNA pre najmenších drobcov

Príďte si pozrieť najnovšie FISHER-PRICE hračky aj obľúbeného detského hrdinu menom Vláčik Tomáš. V špeciálne vyhradenom zábavnom priestore pre najmladšie deti nájdete kútik na maľovanie a vystrihovanie, veľké puzzle na rozvíjanie tvorivosti a mamičky iste ocenia pokojovú zónu, keď sa ich drobci po toľkom hraní unavia.

Viac info nájdete na www.polus.sk a na https://www.facebook.com/events/897196290482116/

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.