Deň Dunaja

16.6.2018 sa Katedra zdravotného a environmentálneho inžinierstva SvF STU v Bratislave zapojila do projektu Slnovrat na Dunaji.

Dňa 16.6.2018 saKatedra zdravotného a environmentálneho inžinierstva Stavebnej fakulty Slovenskej technickej univerzity v Bratislave zapojila do unikátneho projektu Slnovrat na Dunaji, ktorý je iniciatívou v rámci nadačného programu Dunajský fond realizovaný Stredoeurópskou nadáciou. Doktorandky z katedry sa do projektu zapojili pomocou vzdelávacieho programu Bratislavskej vodárenskej spoločnosti, a. s. - Modrá škola.

Spoločne sModrou školou, Svetovým fondom na ochranu prírody (WWF), Bratislavským regionálnym ochranárskym združením (BROZ), Slovenskou akadémiou vied a Katedrou zdravotného a environmentálneho inžinierstva bol vytvorený program pre deti a širokú verejnosť, ktorý sa zameriaval na tému „Čo do vody nepatrí“. Katedra pripravila špeciálne na túto príležitosť interaktívne materiály na tému potreby vody a čistenia odpadových vôd. Cieľom akcie bolo oboznámiť verejnosť o množstve spotrebovanej vody v domácnostiach, bližšie poučiť našich občanov o vlastnostiach a zložení odpadovej vody, a informovať ich o tom, čo do kanalizácie nepatrí.

Ing. Réka Csicsaiová, Katedra zdravotného a environmentálneho inžinierstva SvF STU

4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania

Financovať svoju firmu nemusíte len z vlastného.

Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?

O vývoji cien hovorí Marián Ponechal, vedúci propozícií a analýz ZSE Energia.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.