Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Kreditná karta vo vrecku znamená veľa výhod, lacnejšie nákupy aj ceny v reštauráciách a hoteloch, komplexné cestovné poistenie pre seba aj pre 5 spolucestujúcich, či ďalšie poistenia pri nákupe tovaru. S Mastercard World od VÚB máte nepretržitý prístup k finančným prostriedkom, a spolu s Mobile Bankingom aj neustálu kontrolu nad výdavkami.

Cestujte ako VIP

Bežní cestujúci si musia vstup do VIP letiskových salónikov zaplatiť, ak však máte VÚB Mastercard World patríte medzi šťastných, ktorí majú zvýhodnené čakanie na lietadlo. Karta je kľúčom pre vstup do vyše 750 letiskových VIP salónikov na viac ako 300 letiskách sveta. Vďaka službe LoungeKey čakáte na let v príjemnom nepreplnenom pohodlnom priestore , občerstvíte sa jedlom, vybranými nápojmi, zákuskami či ovocím. K dispozícií je aj Wi-Fi, denná tlač, magazíny, TV a napríklad aj sprcha. Návštevy v salónikoch na letiskách v Prahe a vo Viedni aj v Bratislave má držiteľ karty zdarma, inde je to za zvýhodnený doplatok. Na bezplatný vstup do salónika majú nárok aj držitelia až 3 bezplatných dodatkových kariet k vašej hlavnej karty. Podrobnejšie pravidlá pre jednotlivé salóniky nájdete na www.loungekey.com/vub.

Nákupy s kreditkou sú výhodnejšie

Nákupy počas dovolenky sú výhodnejšie, kreditná karta Mastercard World vám vracia od 0,5 % až do 2 % z hodnoty každého nákupu späť, podľa toho či platíte večeru, hotel alebo nákup v kamennom obchode či na internete. V deň narodenín je zľava až 4 %. Výhodou je, že nemíňate peniaze z vlastného účtu, ale používate prostriedky banky. Až na 43 dní máte peniaze na bezhotovostné nákupy k dispozícii bezúročne. Ak využijete vernostný program vydavateľa karty Mastercard Priceless Specials, budete odmenení viackrát.

Cestovať môžete naľahko – vašu kreditku akceptujú v 210 krajinách

Chorvátsko, Grécko, Turecko alebo exotickejšie destinácie? Mastercard World sa vám osvedčí v ktorejkoľvek z 210 krajín sveta, akceptujú ju milióny obchodníkov. Môžete si byť istý, že vám zjednoduší pobyt vo všetkých bežných dovolenkových destináciách, či v cieľoch obchodného cestovania.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.