Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Najväčšia spišská firma venuje garden party zamestnancom

Už po 14. raz ožije túto nedeľu najväčší park v Spišskej Novej Vsi ruchom pestrého programu a džavotom detí.

Už po 14. raz ožije túto nedeľu najväčší park v Spišskej Novej Vsi ruchom pestrého programu, džavotom detí a hlasmi zabávychtivých zamestnancov spoločnosti Embraco. Na tradičnú Letnú slávnosť sú do Sadu mládeže a blízkej ZOO pozývaní všetci pracovníci výrobcu chladiarenských kompresorov spolu s priamymi rodinnými príslušníkmi.

Letná slávnosť je príležitosťou stretnúť sa s kolegami v mimopracovnom prostredí, užiť si pohodové letné popoludnie a – týždeň pred celozávodnou dovolenkou – sa tak trocha naladiť už na oddychový režim.

Headlinerom a najväčším ťahákom tohtoročného programu bude populárna skupina Desmod. Na pódiu, kde v minulosti pre Embraco zaspievali Zuzana Smatanová, Martin Harich či Celeste Buckingham, sa predstavia aj mladé košické kapely Pomaranč a gitarové duo Robi-M, domáce farby bude reprezentovať tanečná formácia Denzz Industry. Na svoje si prídu aj fanúšikovia kúzelníka Gabiho, sprievodný program obsahuje záhradný golf kroket, simulátor lietania či komixátor a celú plejádu aktivít pre deti. Treba prirátať vstup do ZOO a Monkeylandu. A to všetko úplne zdarma pre vyše 6 000 pozvaných.

Myslia na všetkých

„Na slávnosť sme pozvali aj kolegyne a kolegov na materských a rodičovských dovolenkách a tiež zamestnancov, ktorí sú už na dôchodku. Všetci, ktorí nám svoju účasť potvrdili vopred, budú navyše zapojení do tomboly o atraktívne ceny,“ hovorí riaditeľ závodu Marcelo Borba.

Letné podujatie je výrazom starostlivosti o zamestnancov, v ktorej si Embraco drží vysoký štandard presahujúci hranice regiónu. Najväčší zamestnávateľ na Spiši naďalej ponúka obedy s doplatkom zo strany zamestnanca len v sume 19 centov, uhrádza 50 % príspevok z ceny cestovného lístka do práce a z práce. Zo systému Cafeteria môžu zamestnanci čerpať 90 eur ročne za tovar a služby spojené s oddychom. Majú nárok tiež na finančnú odmenu pri pracovnom a životnom jubileu, na zľavnený nákup bielej techniky či možnosti zapojiť sa do firemných športových a iných mimopracovných podujatí. Novinkou, ktorú spoločnosť do benefitného systému od tohto roka zaviedla, je finančný ročný bonus a bonus za senioritu, teda počet odpracovaných rokov.

Všetky tieto benefity čakajú aj na vás, ak sa stanete členmi tímu Embraco. V súčasnosti preň pracuje 2300 zamestnancov a spoločnosť hľadá ďalších.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line