Pondelok, 18. október, 2021 | Meniny má LukášKrížovkyKrížovky

Najväčšia spišská firma venuje garden party zamestnancom

Už po 14. raz ožije túto nedeľu najväčší park v Spišskej Novej Vsi ruchom pestrého programu a džavotom detí.

Už po 14. raz ožije túto nedeľu najväčší park v Spišskej Novej Vsi ruchom pestrého programu, džavotom detí a hlasmi zabávychtivých zamestnancov spoločnosti Embraco. Na tradičnú Letnú slávnosť sú do Sadu mládeže a blízkej ZOO pozývaní všetci pracovníci výrobcu chladiarenských kompresorov spolu s priamymi rodinnými príslušníkmi.

Letná slávnosť je príležitosťou stretnúť sa s kolegami v mimopracovnom prostredí, užiť si pohodové letné popoludnie a – týždeň pred celozávodnou dovolenkou – sa tak trocha naladiť už na oddychový režim.

Headlinerom a najväčším ťahákom tohtoročného programu bude populárna skupina Desmod. Na pódiu, kde v minulosti pre Embraco zaspievali Zuzana Smatanová, Martin Harich či Celeste Buckingham, sa predstavia aj mladé košické kapely Pomaranč a gitarové duo Robi-M, domáce farby bude reprezentovať tanečná formácia Denzz Industry. Na svoje si prídu aj fanúšikovia kúzelníka Gabiho, sprievodný program obsahuje záhradný golf kroket, simulátor lietania či komixátor a celú plejádu aktivít pre deti. Treba prirátať vstup do ZOO a Monkeylandu. A to všetko úplne zdarma pre vyše 6 000 pozvaných.

Myslia na všetkých

„Na slávnosť sme pozvali aj kolegyne a kolegov na materských a rodičovských dovolenkách a tiež zamestnancov, ktorí sú už na dôchodku. Všetci, ktorí nám svoju účasť potvrdili vopred, budú navyše zapojení do tomboly o atraktívne ceny,“ hovorí riaditeľ závodu Marcelo Borba.

Letné podujatie je výrazom starostlivosti o zamestnancov, v ktorej si Embraco drží vysoký štandard presahujúci hranice regiónu. Najväčší zamestnávateľ na Spiši naďalej ponúka obedy s doplatkom zo strany zamestnanca len v sume 19 centov, uhrádza 50 % príspevok z ceny cestovného lístka do práce a z práce. Zo systému Cafeteria môžu zamestnanci čerpať 90 eur ročne za tovar a služby spojené s oddychom. Majú nárok tiež na finančnú odmenu pri pracovnom a životnom jubileu, na zľavnený nákup bielej techniky či možnosti zapojiť sa do firemných športových a iných mimopracovných podujatí. Novinkou, ktorú spoločnosť do benefitného systému od tohto roka zaviedla, je finančný ročný bonus a bonus za senioritu, teda počet odpracovaných rokov.

Všetky tieto benefity čakajú aj na vás, ak sa stanete členmi tímu Embraco. V súčasnosti preň pracuje 2300 zamestnancov a spoločnosť hľadá ďalších.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Dôsledky pandémie koronavírusu COVID-19 pocítila spoločnosť vo viacerých ohľadoch. Každý ich však pocíti na svojich financiách.

16m

Ceny energií ešte porastú: ako ušetriť desiatky eur ročne?

INZERCIA 4 h

Objavte nový spôsob cestovania, ktorému patrí budúcnosť.

INZERCIA 6 h
Skryť Zatvoriť reklamu