Nedeľa, 26. jún, 2022 | Meniny má Adriána

Križovatka si vyžiada rozsiahlu odstávku teplej úžitkovej vody

Spoločnosť SPRAVBYTKOMFORT, a.s. Prešov oznamuje, že z dôvodu rekonštrukcie križovatky, je nutná rozsiahla odstávka teplej vody.

Spoločnosť SPRAVBYTKOMFORT, a.s. Prešov oznamuje svojim zákazníkom, že z dôvodu rozsiahlej rekonštrukcie križovatky Obrancov mieru – Levočská – Vlada Clementisa je pre zložitosť technického a technologického postupu nutná rozsiahla odstávka teplej vody v dňoch od 20.8. do 3.9.2018 na sídlisku I a II.

Odstávka sa týka ulíc Obrancov mieru – Levočská-Čsl.armády-Októbrová-Marka Čulena-Nábrežná-Engelsova-Fučíkova-Fraňa Kráľa.

Prerušenie dodávky teplej vody bude spôsobené prekládkou horúcovodných potrubí, čo priamo súvisí s rekonštrukciou križovatky. Spoločnosť SPRAVBYTKOMFORT, a.s. Prešov je závislá na dodávateľoch podieľajúcich sa na rekonštrukcii križovatky, ak nevzniknú vážne technické problémy, bude snahou všetkých zainteresovaných dobu odstávky skrátiť.

Ďakujeme za pochopenie a vopred sa ospravedlňujeme za spôsobené nepríjemnosti.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH