Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Križovatka si vyžiada rozsiahlu odstávku teplej úžitkovej vody

Spoločnosť SPRAVBYTKOMFORT, a.s. Prešov oznamuje, že z dôvodu rekonštrukcie križovatky, je nutná rozsiahla odstávka teplej vody.

Spoločnosť SPRAVBYTKOMFORT, a.s. Prešov oznamuje svojim zákazníkom, že z dôvodu rozsiahlej rekonštrukcie križovatky Obrancov mieru – Levočská – Vlada Clementisa je pre zložitosť technického a technologického postupu nutná rozsiahla odstávka teplej vody v dňoch od 20.8. do 3.9.2018 na sídlisku I a II.

Odstávka sa týka ulíc Obrancov mieru – Levočská-Čsl.armády-Októbrová-Marka Čulena-Nábrežná-Engelsova-Fučíkova-Fraňa Kráľa.

Prerušenie dodávky teplej vody bude spôsobené prekládkou horúcovodných potrubí, čo priamo súvisí s rekonštrukciou križovatky. Spoločnosť SPRAVBYTKOMFORT, a.s. Prešov je závislá na dodávateľoch podieľajúcich sa na rekonštrukcii križovatky, ak nevzniknú vážne technické problémy, bude snahou všetkých zainteresovaných dobu odstávky skrátiť.

Ďakujeme za pochopenie a vopred sa ospravedlňujeme za spôsobené nepríjemnosti.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.