Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Križovatka si vyžiada rozsiahlu odstávku teplej úžitkovej vody

Spoločnosť SPRAVBYTKOMFORT, a.s. Prešov oznamuje, že z dôvodu rekonštrukcie križovatky, je nutná rozsiahla odstávka teplej vody.

Spoločnosť SPRAVBYTKOMFORT, a.s. Prešov oznamuje svojim zákazníkom, že z dôvodu rozsiahlej rekonštrukcie križovatky Obrancov mieru – Levočská – Vlada Clementisa je pre zložitosť technického a technologického postupu nutná rozsiahla odstávka teplej vody v dňoch od 20.8. do 3.9.2018 na sídlisku I a II.

Odstávka sa týka ulíc Obrancov mieru – Levočská-Čsl.armády-Októbrová-Marka Čulena-Nábrežná-Engelsova-Fučíkova-Fraňa Kráľa.

Prerušenie dodávky teplej vody bude spôsobené prekládkou horúcovodných potrubí, čo priamo súvisí s rekonštrukciou križovatky. Spoločnosť SPRAVBYTKOMFORT, a.s. Prešov je závislá na dodávateľoch podieľajúcich sa na rekonštrukcii križovatky, ak nevzniknú vážne technické problémy, bude snahou všetkých zainteresovaných dobu odstávky skrátiť.

Ďakujeme za pochopenie a vopred sa ospravedlňujeme za spôsobené nepríjemnosti.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line