Prváčikovia sa v škole tešili z farebného prekvapenia

Takmer 53 000 prvákov si hneď v prvý školský deň našlo na svojich laviciach farebné prekvapenie.

Na viac ako 1 800 štátnych základných školách prvákov totiž čakali pastelky a omaľovánka s rozvrhom.

Keď deti obrázok vyfarbia, môžu ho spolu s rodičmi odovzdať u ktoréhokoľvek autorizovaného predajcu značky ŠKODA. Ako odmenu dostanú veselú omaľovanku. Zároveň sa však ešte celá rodina môže zapojiť do súťaže o 5 x automobil značky ŠKODA na víkend, samozrejme aj s plnou nádržou. A to teda poteší určite každého člena rodiny. Za týmto všetkým stojí projekt maľovaná FABIA, ktorým ŠKODA AUTO Slovensko zahájilo predaj vynovenej verzie jedného z najpredávanejších áut u nás.

Štýlová ŠKODA FABIA

Nová FABIA, tak ako malí prváčikovia, zahájila na Slovensku svoju púť práve začiatkom septembra. Je modernejšia a štýlovejšia, čosa najviac prejavuje na prednej a zadnej časti auta. Dynamický vzhľad dotvárajú aj po novom tvarované hlavné a hmlové svetlomety. Výrazne prepracovaná je aj maska chladiča. Prvýkrát sú v modelovom rade FABIA použité účinné LED predné svetlomety a zadné skupinové svetlá.

Moderné asistenčné systémy

Navyše je plná vychytávok, ktoré sú typické pre vyššie triedy. Sofistikované asistenčné systémy zvyšujú bezpečnosť na cestách a pomáhajú napríklad vodičovi pri zmene jazdného pruhu, vychádzaní z parkovacieho miesta a prepínaní medzi diaľkovými a stretávacími svetlami. Skvelý Infoteinment, spolu so 6,5-palcový farebným dotykovým displejom, umožňuje využívať celú škálu mobilných online služieb ŠKODA Connect. K dispozícii je aj navigačný systém a v aute je možné si vytvoriť Wi-Fi hotspot a prepojenie s dvoma tabletmi. Medzi množstvom prvkov Simply Clever sú novinkou napríklad dva USB konektory pre pasažierov na zadných sedadlách. To je len pár vecí, ktoré v novej FABII môžete mať.

Svižné motory a dostatočný priestor

K dispozícii sú na výber rôzne motory. Zvoliť si môžete jeden z troch jednolitrových trojvalcových agregátov – dva motory TSI s výkonom 70 kW (95 k) a 81 kW (110 k), vybavené filtrom pevných častíc, či benzínový motor 1,0 MPI s výkonom 55 KW (75 k). Ten bude neskôr k dispozícii aj s výkonom 44 kW (60 k).

ŠKODA FABIA si naďalej udržiava svoj naozaj veľkorysý batožinový priestor, pre ktorý je medzi Slovákmi tak obľúbená. Vo verzii combi je to až 530 litrov.

Kto doma prváčika nemá, smútiť nemusí. Novú FABIU si môže vyskúšať aj tak, v predajniach ŠKODA po celom Slovensku. Viac informácií nájdete na www.skoda-auto.sk

Advertisement

Vyberáme správny názov firmy

Výber vhodného a správneho názvu firmy patrí medzi prvé kroky, pred založením s.r.o.

4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania

Financovať svoju firmu nemusíte len z vlastného.

Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?

O vývoji cien hovorí Marián Ponechal, vedúci propozícií a analýz ZSE Energia.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.