Prváčikovia sa v škole tešili z farebného prekvapenia

Takmer 53 000 prvákov si hneď v prvý školský deň našlo na svojich laviciach farebné prekvapenie.

Na viac ako 1 800 štátnych základných školách prvákov totiž čakali pastelky a omaľovánka s rozvrhom.

Keď deti obrázok vyfarbia, môžu ho spolu s rodičmi odovzdať u ktoréhokoľvek autorizovaného predajcu značky ŠKODA. Ako odmenu dostanú veselú omaľovanku. Zároveň sa však ešte celá rodina môže zapojiť do súťaže o 5 x automobil značky ŠKODA na víkend, samozrejme aj s plnou nádržou. A to teda poteší určite každého člena rodiny. Za týmto všetkým stojí projekt maľovaná FABIA, ktorým ŠKODA AUTO Slovensko zahájilo predaj vynovenej verzie jedného z najpredávanejších áut u nás.

Štýlová ŠKODA FABIA

Nová FABIA, tak ako malí prváčikovia, zahájila na Slovensku svoju púť práve začiatkom septembra. Je modernejšia a štýlovejšia, čosa najviac prejavuje na prednej a zadnej časti auta. Dynamický vzhľad dotvárajú aj po novom tvarované hlavné a hmlové svetlomety. Výrazne prepracovaná je aj maska chladiča. Prvýkrát sú v modelovom rade FABIA použité účinné LED predné svetlomety a zadné skupinové svetlá.

Moderné asistenčné systémy

Navyše je plná vychytávok, ktoré sú typické pre vyššie triedy. Sofistikované asistenčné systémy zvyšujú bezpečnosť na cestách a pomáhajú napríklad vodičovi pri zmene jazdného pruhu, vychádzaní z parkovacieho miesta a prepínaní medzi diaľkovými a stretávacími svetlami. Skvelý Infoteinment, spolu so 6,5-palcový farebným dotykovým displejom, umožňuje využívať celú škálu mobilných online služieb ŠKODA Connect. K dispozícii je aj navigačný systém a v aute je možné si vytvoriť Wi-Fi hotspot a prepojenie s dvoma tabletmi. Medzi množstvom prvkov Simply Clever sú novinkou napríklad dva USB konektory pre pasažierov na zadných sedadlách. To je len pár vecí, ktoré v novej FABII môžete mať.

Svižné motory a dostatočný priestor

K dispozícii sú na výber rôzne motory. Zvoliť si môžete jeden z troch jednolitrových trojvalcových agregátov – dva motory TSI s výkonom 70 kW (95 k) a 81 kW (110 k), vybavené filtrom pevných častíc, či benzínový motor 1,0 MPI s výkonom 55 KW (75 k). Ten bude neskôr k dispozícii aj s výkonom 44 kW (60 k).

ŠKODA FABIA si naďalej udržiava svoj naozaj veľkorysý batožinový priestor, pre ktorý je medzi Slovákmi tak obľúbená. Vo verzii combi je to až 530 litrov.

Kto doma prváčika nemá, smútiť nemusí. Novú FABIU si môže vyskúšať aj tak, v predajniach ŠKODA po celom Slovensku. Viac informácií nájdete na www.skoda-auto.sk

Advertisement

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak