Zmenky a dlhopisy s fixným výnosom 5 – 6,6 % p.a.

Atraktívne slovenské investičné produkty.

Investície do dlhopisov a zmeniek sú medzi slovenskými investormi čoraz obľúbenejšie. Oslovuje ich najmä fixný výnos, ktorý je vyplácaný najčastejšie na ročnej báze. V Proxente je možné investovať do ročnej zmenky sumu už od 20 000 eur a pri dlhopisoch je minimálna investícia dokonca ešte nižšia, a to 10 000 eur. Fixné ročné výnosy sa aktuálne pohybujú od 5 do 6,6 % podľa zvolenej emisie.

Pomer výnosu a dôveryhodnosti emitenta je na trhu výnimočný

Proxenta sa radí na Slovensku medzi dôveryhodných emitentov, ktorí sú na trhu už dlho, majú za sebou viacero úspečných dlhopisových emisií a množstvo spokojných klientov. Medzi takýmito dôveryhodnými a skúsenými emitentmi je dlhopisová ponuka Proxenty výškou výnosu jedna z najatraktívnejších na slovenskom trhu.

Investovanie so skupinou Proxenta

Slovenská investičná skupina Proxenta pôsobí na slovenskom trhu od roku 2009. Portfólio jej investičných projektov zahŕňa developerské projekty v Bratislave a v Nitre, pričom ťažisko týchto investičných aktivít smeruje do lukratívnych lokalít v samotných centrách týchto miest. Skupina realizuje aj projekty v sektore potravinovej výroby, projekty nájomného bývania realizované v spolupráci s komunálnymi partnermi a dlhodobé investície do perspektívnych nájomných realít. Súhrnná trhová hodnota projektov presahuje 120 miliónov eur. Aktuálne sa skupina konkrétnymi krokmi pripravuje na rozšírenie svojich aktivít aj mimo Slovenska, respektíve mimo európskeho kontinentu. Na investičných aktivitách skupiny Proxenta majú možnosť podieľať sa aj retailoví investori, a to napríklad prodstredníctvom nákupu jej korporátnych zmeniek alebo dlhopisov s fixným výnosom 5 - 6,6 % p.a., vyplácaným raz ročne, prípadne akcionárskym vstupom do niektorého z realizovaných projektov. Z tohto dôvodu do skupiny Proxenta patrí aj finančná inštitúcia PROXENTA Finance, o.c.p., a.s., ktorá na základe licencie vykonáva činnosť obchodníka s cennými papiermi.

Viac o skupine Proxenta a jej produktoch a aktivitách sa dočítate na stránke www.proxenta.sk .

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.