Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak.

Polus City Center je miestom, kde sa konajú len dobré akcie a inak tomu nebude ani v sobotu 29. septembra počas Svetového dňa srdca. V rámci projektu MOST – Chránime Vaše srdcia 2018 bude na vás v priestoroch Polus City Center čakať odborný personál, ktorý vám zadarmo zmeria BMI a krvný tlak. Tento projekt je organizovaný Slovenskou nadáciou srdca o.z., Úniou pre zdravšie srdce a Slovenskou kardiologickou spoločnosťou.

MOST – Chránime vaše srdcia 2018 je druhým ročníkom celoslovenskej edukačnej kampane. Koná sa ako súčasť Mesiaca o srdcových témach. Cieľom kampane je hovoriť o srdcovo-cievnych ochoreniach. Konkrétne tento rok sa zameriava na obezitu a zdravé potraviny, ktoré majú priamy vplyv na zdravie srdca.

Kardiovaskulárne ochorenia sú dlhodobým problémom Slovenska. Trpí na ne až jedna tretina Slovákov. Slovenská nadácia srdca preto už od roku 2007 organizuje rôzne podujatia, ktorých cieľom je pomôcť Slovákom žiť zdravšie. V rámci tohtoročného Svetového dňa srdca sa okrem bezplatných meraní na desiatkach miest po celom Slovensku bude v areáli Kuchajda v Bratislave konať aj Beh srdca – Aby Vaše srdce nezlyhalo. Je to športová akcia pre bežcov, ich priaznivcov a verejnosť, ktorá podporuje zdravý životný štýl a pravidelný pohyb a záleží jej na zdravých srdciach.

Tešíme sa na vás. www.polus.sk

Tip na aukciu: 15 objektov, kde sa dá rozbehnúť biznis

Spoločnosť Stredoslovenská energetika Holding, a. s. predáva na strednom Slovensku niekoľko zaujímavých nehnuteľností.

Energetici rozsvecujú Svetielko nádeje

Občianske združenie Svetielko nádeje už 17 rokov pomáha zlepšovať život detí a mladistvých s onkologickým ochorením.

Noerr appoints a new national counsel starting from 2019

Noerr has promoted experienced lawyer, Martin Ťupek to national counsel from 1 January 2019.

Gansberg: Každý deň v objatí komfortu

Prvky bytového štandardu sú zásadnou súčasťou luxusného bývania. O tom niet pochýb.