Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak.

Polus City Center je miestom, kde sa konajú len dobré akcie a inak tomu nebude ani v sobotu 29. septembra počas Svetového dňa srdca. V rámci projektu MOST – Chránime Vaše srdcia 2018 bude na vás v priestoroch Polus City Center čakať odborný personál, ktorý vám zadarmo zmeria BMI a krvný tlak. Tento projekt je organizovaný Slovenskou nadáciou srdca o.z., Úniou pre zdravšie srdce a Slovenskou kardiologickou spoločnosťou.

MOST – Chránime vaše srdcia 2018 je druhým ročníkom celoslovenskej edukačnej kampane. Koná sa ako súčasť Mesiaca o srdcových témach. Cieľom kampane je hovoriť o srdcovo-cievnych ochoreniach. Konkrétne tento rok sa zameriava na obezitu a zdravé potraviny, ktoré majú priamy vplyv na zdravie srdca.

Kardiovaskulárne ochorenia sú dlhodobým problémom Slovenska. Trpí na ne až jedna tretina Slovákov. Slovenská nadácia srdca preto už od roku 2007 organizuje rôzne podujatia, ktorých cieľom je pomôcť Slovákom žiť zdravšie. V rámci tohtoročného Svetového dňa srdca sa okrem bezplatných meraní na desiatkach miest po celom Slovensku bude v areáli Kuchajda v Bratislave konať aj Beh srdca – Aby Vaše srdce nezlyhalo. Je to športová akcia pre bežcov, ich priaznivcov a verejnosť, ktorá podporuje zdravý životný štýl a pravidelný pohyb a záleží jej na zdravých srdciach.

Tešíme sa na vás. www.polus.sk

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovenský realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.