Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete, ktorý je pre vás otvorený každý deň od desiatej ráno. Nájdete v ňom to najlepšie od lokálnych výrobcov a pestovateľov.

Ste zástancom moderného a zdravého spôsobu stravovania, dávate prednosť lokálnym a domácim potravinám, vyhľadávate skôr malú potravinovú produkciu? Práve pre vás v nákupnom centre Polus City Center pripravili novú neobvyklú prevádzku v podobe malej tržnice, s kvalitnými lokálnymi a domácimi potravinami. Na płoche 100 metrov štvorcových nájdete kvalitné domáce produkty, ovocie, zeleninu, údeniny, koreniny, syry a pod.

V stánku FantastiCo na vás čakajú fantastické makové a orechové Bratislavské rožky. FantastiCo je súčasťou hnutia Slow Food, ktoré podporuje kvalitné potraviny vyrábané udržateľným spôsobom a tak viete, že kupujete len to najlepšie nielen pre vás, ale aj pre vaše okolie.

Keby ste namiesto rožkov dostali chuť na niečo šťavnatejšie, môžete si vybrať z bohatého sortimentu paradajok od Farmy Babindol. Ich paradajky sú pestované v okolí Nitry a Levíc a nie sú chemicky ošetrované – aj preto chutia tak, ako sa na pravé slovenské paradajky patrí. Okrem paradajok však v našom Polus Markete nájdete aj bohatú ponuku čerstvého ovocia a zeleniny a klobások od Dobroty u Royka.

Ak by vám po tom všetkom ešte aj vysmädlo, môžete si nechať načapovať pivo v Beer Station. V ponuke nájdete tie najlepšie pivá od slovenských sládkov. Ich pivá sú živé, čapované technológiou PEGAS s pomocou Pivoplynu a preto si zachovávajú tú najvyššiu kvalitu.

Tešíme sa na vás! www.polus.sk

Odborná exkurzia po vodných stavbách v Českej republike

Odborná exkurzia študentov SvF STU po vodných stavbách v Českej republike

Diskusný stôl na tému Energetická certifikácia budov

Slovenská komora stavebných inžinierov v spolupráci so Stavebnou fakultou STU pozývajú na diskusiu s Arch. Dipl. Ing. S. Dukátom

Druhy ochranných známok

Keď sa povedia druhy ochranných známok veľa ľudí napadne ihneď slovné, obrazové, kombinované prípadne trojrozmerné.

OMV má riešenie na neohlásených kuriérov

OMV teraz ponúka možnosť nechať si poslať balíček na čerpaciu stanicu.