Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

322 m2 a mesto ako na dlani. Bratislava má atypický penthouse

Najväčší z bytov projektu Jarabinky Grande láka náročných záujemcov nielen svojou grandióznosťou, ale aj unikátnosťou priestoru.

Individualizácia v bývaní je svetový trend, ktorý čoraz častejšie presakuje už aj do biznisu so slovenskými realitami. Obzvlášť tí najnáročnejší zákazníci si potrpia na to, aby priestory, ktoré raz budú nazývať domovom, neboli iba katalógovo krásne.

Chcú viac. Hranie sa s dispozíciami, harmonizovanie priestoru so životným štýlom obyvateľa, originálny nápad či nezabudnuteľný odlišovací prvok, vďaka ktorému sa ich byt zapíše do pamäte každého hosťa ako niečo extra.

Jeden z najunikátnejších bratislavských bytov nájdete aj v ponuke projektu Jarabinky Grande. O jeho výnimočnosti sa presvedčíte už pri prezeraní aktuálnej ponuky bytov. Nadštandardne veľký penthouse je totiž symbolickou „korunou“ nasadenou 15-poschodovému vežiaku.

Byt s impozantnou metrážou 322 m2 sa rozlieha na celom podlaží, takže poskytuje nerušený 360-stupňový výhľad na mesto. Z vašich okien budete mať hlavné mesto ako na dlani. Dovidíte na Dunaj aj do uličiek Starého Mesta.

Alebo sa radšej dívate tam hore? Nič vám nebráni v tom, aby ste si z jednej zo štyroch priestranných lodžií zriadili privátne astrologické stanovište a vychutnali si nočné vesmírne divadlo z prémiových miest.

Neprehliadnuteľným znakom a zároveň dôležitým faktorom dotvárajúcim jedinečnú atmosféru veľkometrážneho štvorizbového penthousu je jeho atypické architektonické riešenie. Celé Jarabinky Grande sa môžu pochváliť odvážnym búraním pravidiel, hlavne jedného – pravidla o pravých uhloch. Toto rozhodnutie dáva bývaniu doslova nový rozmer a invenciu. Vďaka tomu, že vás nebudú limitovať konvenčné pravidlá geometrie, môžete si zariadiť obývačku, salónik alebo hoci aj tanečnú miestnosť moderne, po svojom a netuctovo.

Máte po čítaní riadkov vyššie pocit, že snívate s otvorenými očami? Pozrite si aj ďalšie byty z ponuky Jarabinky Grande a možno vás prekvapí, že bývanie svetovej triedy je dostupnejšie, než by ste čakali.

Bytový vežiak susedí s blokmi bytov Jarabinky a spoločne patria k tomu najžiadanejšiemu, čo momentálne v Bratislave nájdete. O obrovskom záujme verejnosti svedčí aj fakt, že viac než 80 % bytov projektu Jarabinky je už dnes predaných.

Pýtate sa, aké je tajomstvo úspechu? Popri kvalite samotného projektu tu nepochybne zohráva rolu aj dobrá štvrť. Byty na Jarabinkovej ulici stavajú v dynamicky rastúcej zóne Nové Nivy, ktorá sa deň po dni mení na jednu z najvychytenejších štvrtí mesta.

Pozrite si viac na www.jarabinky.sk a www.jarabinkygrande.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line