Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Sme rodina – Demokratická strana podporujú Viliama Novotného

Hnutie Sme rodina – Boris Kollár a Demokratická strana oznámili, že v komunálnych voľbách v Košiciach podporia Viliama Novotného.

Hnutie Sme rodina – Boris Kollár a Demokratická strana začiatkom októbra v Košiciach oznámili, že v nasledujúcich komunálnych voľbách v Košiciach podporia kandidáta na primátora Viliama Novotného. Pridali sa tak k strane ŠANCA, na kandidátke ktorej kandiduje.

„Vďaka podpore troch demokratických pravicových strán a 30 kandidátov na poslancov mestského zastupiteľstva sa práve dnes stávam jedným z favoritov primátorských volieb v Košiciach. Uvedomujem si túto veľkú zodpovednosť. Košičanov by som rád uistil, že s našimi kandidátmi budeme naďalej pokračovať v nekonfrontačnej kampani. My nejdeme proti nikomu, ale za niečo. My ponúkame slušnú a odbornú pravicovú alternatívu pre Košice. Chceme z nášho mesta urobiť lepšie miesto na život,“ povedal Viliam Novotný, kandidát na primátora mesta Košice, člen občianskej iniciatívy Som Košičan

„Som presvedčený, že spojením týchto troch politických strán sa Viliam Novotný stáva jedným z hlavných favoritov na zvolenie za primátora najdôležitejšieho mesta na východe a druhého najväčšieho mesta na Slovensku. Košice potrebujú skúseného slušného primátora bez káuz,“ vysvetlil Boris Kollár, predseda hnutia Sme rodina – Boris Kollár.

„Chceme, aby boli Košice moderné, otvorené a transparentné mesto, ktoré online komunikuje so svojimi občanmi, diskutuje s nimi cez občiansky parlament a zverejňuje všetky svoje zmluvy nad rámec zákona. Chceme, aby mestské časti viac a lepšie riešili každodenné problémy Košičanov. Sme rozhodnutí presadiť lacnejšie a lepšie parkovanie a verejnú dopravu pre Košičanov, zlepšiť a rozšíriť sociálne služby pre našich starkých, zmodernizovať školy a školské ihriská a nanovo vybudovať šport v meste, lebo Košice patria do 1. ligy! A nie len vo futbale,“ dodáva Viliam Novotný.

„Po porovnaní nášho programu s programom pána Novotného sme našli spoločné ciele, a preto sme sa rozhodli podporiť ho v kandidatúre na post primátora Košíc. V jeho osobe vidíme skutočného lokálpatriota,“ povedal Peter Jurík, podpredseda Demokratickej strany.

Viliam Novotný na záver vyzval nezávislých kandidátov na post primátora mesta Košice, ktorí vyznávajú pravicové hodnoty a slušnosť vo verejnom živote, na spájanie síl. „Ak budeme rozdrobovať hlasy, Košice sa budú naďalej zmietať v konfrontácii, ktorá Košičanom neprináša úžitok. A Košice si už zaslúžia slušného skúseného pravicového primátora,“ uzavrel Viliam Novotný.

Zadávateľ: Viliam Novotný, Fatranská 1/C, 040 11 Košice

Objednávateľ: LEAK s.r.o., Mudroňova 57, 811 03 Bratislava, IČO: 47176725

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.

Vitajte v postapokalyptickom svete

Akú máte víziu, keď si predstavíte svet o 100-200 rokov?

NAŽIVO: Čo čaká ekonomiku? Sledujte #akonato konferenciu

Práve sa koná najväčšie biznis podujatie jesene. Na konferencii #akonato od Slovenskej sporiteľne debatujú významné osobnosti.