Ďalšie úspechy v prenájme Polus Towers

Spoločnosť IMMOFINANZ vďaka novým nájomcom takmer úplne naplnila kapacitu veží Polus Towers I a II

V uplynulých mesiacoch podpísala spoločnosť IMMOFINANZ niekoľko nových nájomných zmlúv na priestory v kancelárskych budovách Polus Towers I a II o celkovej výmere viac ako 4 500 m2. Vďaka novým nájomcom sa kapacita Polus Towers I a II takmer úplne naplnila.

Rodina nájomcov v Polus Tower I sa rozrástla o slovenskú spoločnosť Ševt (približne 1 100 m2). Taktiež slovenská IT firma Quality Unit (približne 550 m2) sa v rámci veže presťahuje do nových priestorov.

V Polus Tower II si priestory prenajala firma Heidelberg Slovensko, líder v polygrafickom priemysle. K nim sa pridala spoločnosť Regus, ktorá obsadila celé dve poschodia, dokopy 2 000 m2. Na tejto ploche bude ponúkať kancelárie o veľkosti 10 m2 a viac, zasadaciu miestnosť a coworkingové priestory, čo podporí flexibilné riešenia pre súčasných aj budúcich nájomcov Polus Towers.

„Vysoký záujem o priestory v Polus Towers je dôkazom, že naša stratégia blízkych vzťahov s nájomcami a širokého portfólia ponúkaných služieb funguje na jednotku. Nová ponuka coworkingových priestorov pritiahne ešte viac zaujímavého talentu a prispeje tak k celkovej diverzite našich budov Polus Towers I a II,“ povedal Peter Očovan, Country Manager Operations, IMMOFINANZ Slovakia.

„Veľmi sa tešíme, že sa nám podarilo získať tak atraktívne priestory. Súčasný trend v dopyte po pracovnom zázemí je jasný - flexibilita a multifunkčnosť. Kancelárie musia mať veľmi veľa denného sveta, musia byť ekologické a čo najmenej zdraviu škodlivé, lokalita musí mať kvalitnú infraštruktúru. Práve tieto parametre spĺňa Polus Tower II dokonale,“ potvrdzuje Karel Pelán, Country Manager Czech & Slovakia spoločnosti Regus.

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností, ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na siedmich hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku a Poľsku. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností.Značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelárie) tvoria silný bod záujmu týchto aktivít a symbolizujú kvalitu a servis. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 4,3 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 220 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

Rozprávkové tankovanie

Rozprávkové kostýmy, hotdog priamo od kuchára či chodiaci výdajný stojan. Čerpacie stanice Shell majú za sebou magický týždeň.

AAA Auto zorganizovalo autogramiádu

Pre podpisy od Hamšíka či Škriniara si prišli stovky fanúšikov.

Dana Kleinert sa vzdáva v prospech zmeny v Starom Meste

Dana Kleinert vypočula hlasy voličov volajúcie po spájaní a spolupráci.

Umenie investovať: Nemusíte byť znalec, aby ste zhodnotili krásu

Čo je obraz? Estetická hodnota alebo hodnotná investícia? Jedno nezatieňuje druhé. Cez umenie investovať objavíte krásu umenia.