Ďalšie úspechy v prenájme Polus Towers

Spoločnosť IMMOFINANZ vďaka novým nájomcom takmer úplne naplnila kapacitu veží Polus Towers I a II

V uplynulých mesiacoch podpísala spoločnosť IMMOFINANZ niekoľko nových nájomných zmlúv na priestory v kancelárskych budovách Polus Towers I a II o celkovej výmere viac ako 4 500 m2. Vďaka novým nájomcom sa kapacita Polus Towers I a II takmer úplne naplnila.

Rodina nájomcov v Polus Tower I sa rozrástla o slovenskú spoločnosť Ševt (približne 1 100 m2). Taktiež slovenská IT firma Quality Unit (približne 550 m2) sa v rámci veže presťahuje do nových priestorov.

V Polus Tower II si priestory prenajala firma Heidelberg Slovensko, líder v polygrafickom priemysle. K nim sa pridala spoločnosť Regus, ktorá obsadila celé dve poschodia, dokopy 2 000 m2. Na tejto ploche bude ponúkať kancelárie o veľkosti 10 m2 a viac, zasadaciu miestnosť a coworkingové priestory, čo podporí flexibilné riešenia pre súčasných aj budúcich nájomcov Polus Towers.

„Vysoký záujem o priestory v Polus Towers je dôkazom, že naša stratégia blízkych vzťahov s nájomcami a širokého portfólia ponúkaných služieb funguje na jednotku. Nová ponuka coworkingových priestorov pritiahne ešte viac zaujímavého talentu a prispeje tak k celkovej diverzite našich budov Polus Towers I a II,“ povedal Peter Očovan, Country Manager Operations, IMMOFINANZ Slovakia.

„Veľmi sa tešíme, že sa nám podarilo získať tak atraktívne priestory. Súčasný trend v dopyte po pracovnom zázemí je jasný - flexibilita a multifunkčnosť. Kancelárie musia mať veľmi veľa denného sveta, musia byť ekologické a čo najmenej zdraviu škodlivé, lokalita musí mať kvalitnú infraštruktúru. Práve tieto parametre spĺňa Polus Tower II dokonale,“ potvrdzuje Karel Pelán, Country Manager Czech & Slovakia spoločnosti Regus.

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností, ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na siedmich hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku a Poľsku. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností.Značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelárie) tvoria silný bod záujmu týchto aktivít a symbolizujú kvalitu a servis. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 4,3 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 220 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.