Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Pokazila sa Vám práčka či chladnička? Nevolajte opravára!

Zabuchli ste si kľúče v byte? Prišli ste domov a vidíte, že nefunguje chladnička? Takéto situácie vedia poriadne znepríjemniť deň.

Prípady klientov UNIQA poisťovne hovoria jasnou rečou. Jednej klientke vyhodila v nedeľu neskoro večer elektrická rúra elektrinu v celom dome. V núdzi zavolala na linku asistenčnej služby s tým, že celý dom je bez prúdu a ističe nejdú nahodiť späť. Operátori asistenčnej služby jej zabezpečili opravára z najbližšieho väčšieho mesta, ktorý vyrazil na miesto a poruchu ešte v ten večer odstránil. Asistenčná služba takisto pomohla ďalšej našej klientke v zime s pokazeným kotlom. Operátor asistenčnej služby do 15 min našiel mechanika, ktorý vyrazil na miesto a kotol aspoň čiastočne sfunkčnil tak, aby si domáca pani mohla v nedeľu večer zakúriť.

Nepríjemnú situáciu zažil náš klient pred cestou na dovolenku. Časová tieseň a stres spôsobili, že počas toho, ako nosil batožinu do auta,zabuchol si dvere v byte a kľúče zostali dnu. Okamžite zavolal asistenčnú službu, tá mu do 20 minút zabezpečila odborníka, ktorý dvere odblokoval.

„Naša skúsenosť hovorí, že mnohí klienti zabúdajú alebo si vôbec neuvedomujú, že k uzatvorenémupoisteniu nehnuteľnosti a zariadenia domácnosti majú automaticky k dispozícii zdarma asistenčné služby, ktoré môžu využívať počas celej doby poistenia NONSTOP. V prípade problémov len treba zavolať na číslo asistenčnej služby, ktorá pošle na miesto udalosti odborníka hneď, ako je to možné. Klient tým ušetrí nemalé peniaze, ktoré by inak platil elektrikárovi, zámočníkovi či opravárovi za prácu a výjazd,“ hovorí Róbert Koch z oddelenia poistenia majetku UNIQA poisťovne.

Asistenčné služby UNIQA poisťovne pomôžu v prípade:

• problémov s kúrením, plynom, elektrinou či vodou -inštalatér, kúrenár, plynár, sklenár, elektrikár je k dispozícii pre stav núdze až do limitu plnenia
  • pozáručná opravapokazených elektrospotrebičovdo limitu plnenia(chladnič­ka, kombinovaná chladnička, mraznička, práčka, sušič­ka bielizne, práčka kombinovaná so sušičkou bielizne, umývačka riadu, elektrický sporák, plynový sporák, kombinovaný plynovo- elektrický sporák, prietokový ohrievač, plynový ohrievač vzduchu)
  • zablokovania či zabuchnutia dverí – zámočnícke služby do limitu plnenia
  • ak sa stane domácnosť neobývateľnou v prípade poistnej udalosti- náhradné ubytovanie, ochranu vašej domácnosti a prípadné sťahovacie služby do limitu plnenia
  • ak počas poistnej udalosti nastanú právne komplikácie -právnu asistenciu s finančným plnením do limitu plnenia

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line