Ďalší medzinárodný úspech Stavebnej fakulty STU

Záverečná konferencia EU projektu ACE “Acoustic course for engineers"

V pondelok 22. októbra 2018 sa vo Wroclawi v kine Nowe Horyzonty uskutočnila záverečná konferencia EU projektu ACE“Acoustic course for engineers”, ktorý bol financovaný v rámci európskeho vzdelávacieho programu Erasmus+. Na projekte spolupracovali KFB Poľsko, Stavebná fakulta STU Bratislava, Univerzita v Bochum Nemecko a KU Leuven Belgicko.

Výsledkom projektu jeon-line kurz akustiky.

Na príprave on-line kurzu zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave spolupracovali Ing. Daniel Urbán z Katedry fyziky, doc. Ing. Vojtech Chmelík z Katedry architektúry, doktorandka Ing. Magdaléna Kaššáková z Katedry konštrukcií pozemných stavieb a koordinátorkou projektu ACE za STU Bratislava bola Ing. Andrea Vargová tiež z Katedry konštrukcií pozemných stavieb.

Ing. Andrea Vargová, PhD., prof. Ing. Monika Rychtáriková, PhD.

Tip na aukciu: 15 objektov, kde sa dá rozbehnúť biznis

Spoločnosť Stredoslovenská energetika Holding, a. s. predáva na strednom Slovensku niekoľko zaujímavých nehnuteľností.

Energetici rozsvecujú Svetielko nádeje

Občianske združenie Svetielko nádeje už 17 rokov pomáha zlepšovať život detí a mladistvých s onkologickým ochorením.

Noerr appoints a new national counsel starting from 2019

Noerr has promoted experienced lawyer, Martin Ťupek to national counsel from 1 January 2019.

Gansberg: Každý deň v objatí komfortu

Prvky bytového štandardu sú zásadnou súčasťou luxusného bývania. O tom niet pochýb.