Mimoriadne dlhopisy až 7% p.a. už od 4 rokov

Investície do kvalitných korporátnych dlhopisov sú medzi slovenskými investormi obľúbené.

Oslovuje ich najmä fixný výnos, ktorý je vyplácaný najčastejšie na ročnej báze. Proxenta prináša niekoľko emisií vlastných dlhopisov, ktorých fixné výnosy sa aktuálne pohybujú od 5 do 6,6 percenta ročne. V súvislosti s najnovšou akvizíciou skupiny aktuálne vydáva Proxenta obmedzený objem dlhopisov s mimoriadnym výnosom až do 7 % ročne a viazanosťou už od 4 rokov. Očakáva sa, že mimoriadne dlhopisy s vyšším výnosom a kratšou dobou viazanosti sa vypredajú do konca novembra 2018. Pri investícii vyššej ako stotisíc eur klient získava ďalšiu výhodu v podobe 50% zľavy z poplatkov.

Pomer výnosu a dôveryhodnosti emitenta je na trhu výnimočný

Proxenta sa radí na Slovensku medzi dôveryhodných emitentov, ktorí sú na trhu už dlho, majú za sebou viacero úspečných dlhopisových emisií a množstvo spokojných klientov. Medzi takýmito dôveryhodnými a skúsenými emitentmi je dlhopisová ponuka Proxenty výškou výnosu jedna z najatraktívnejších na slovenskom trhu.

Investovanie so skupinou Proxenta

Slovenská investičná skupina Proxenta pôsobí na slovenskom trhu od roku 2009. Portfólio jej investičných projektov zahŕňa developerské projekty v Bratislave a v Nitre, pričom ťažisko týchto investičných aktivít smeruje do lukratívnych lokalít v samotných centrách týchto miest. Skupina realizuje aj projekty v sektore potravinovej výroby, projekty nájomného bývania realizované v spolupráci s komunálnymi partnermi a dlhodobé investície do perspektívnych nájomných realít. Súhrnná trhová hodnota projektov presahuje 120 miliónov eur. Aktuálne sa skupina konkrétnymi krokmi pripravuje na rozšírenie svojich aktivít aj mimo Slovenska, respektíve mimo európskeho kontinentu. Na investičných aktivitách skupiny Proxenta majú možnosť podieľať sa aj retailoví investori, a to napríklad prodstredníctvom nákupu jej korporátnych zmeniek alebo dlhopisov s fixným výnosom 5 - 6,6 % p.a., vyplácaným raz ročne, prípadne akcionárskym vstupom do niektorého z realizovaných projektov. Z tohto dôvodu do skupiny Proxenta patrí aj finančná inštitúcia PROXENTA Finance, o.c.p., a.s., ktorá na základe licencie vykonáva činnosť obchodníka s cennými papiermi.

Viac o skupine Proxenta a jej produktoch a aktivitách sa dočítate na stránke www.proxenta.sk .

Rektorom Ekonomickej univerzity v Bratislave bude opäť F. Daňo

Výsledky volieb kandidáta na rektora Ekonomickej univerzity v Bratislave na funkčné obdobie od 01. 02. 2019 do 31. 01. 2023

Kúpa založenej s.r.o. s históriou

Na Slovensku okrem bežných tovarov a služieb, máte možnosť kúpiť aj obchodnú spoločnosť.

5. ročník súťaže Equitone – originálne odvetrané fasády

Konal sa tento akademický rok v rámci ateliérovej tvorby AKA 1 a AKA 2.

Platíte si poistenie domova zbytočne?

Veľa ľudí nemá správne nastavenú poistku.