Moji milí Košičania, voľme s citom, voľme správne

Moji milí Košičania,

voľme s citom, voľme správne.

Blížia sa voľby, deň, kedy všetci spolu rozhodneme, čo sa s našim mestom bude diať ďalej. Posledných osem rokov znamenalo pre Košice posun v jednej oblasti – gradujú spory medzi Smerom a aktivistami, problémy sa riešia na uliciach, v krčmách a doma v obývačkách. Mesto zatiaľ stagnuje a v rebríčku transparentných miest sú Košice - druhé najväčšie mesto Slovenska, metropola východu - na 62. mieste! Parkovné platíme ďalej, lebo súčasné vedenie mesta nedokázalo rozhodnúť, čo ďalej so zmluvou so súkromnou firmou EEI, ktorá od nás vyberá parkovné. Mesto má obrovské dlhy, ktorých splatnosť bude musieť riešiť až nové vedenie. Seniori čakajú roky na umiestnenie v sociálnych zariadeniach, namiesto futbalovej arény máme iba dieru v zemi, asociáli a bezdomovci sa potulujú a žobrú po uliciach, množia sa nelegálne skládky a osady. Mesto nekomunikuje s ľuďmi, aktivisti vykrikujú na uliciach, mestské časti majú minimum právomocí a ešte aj o kosení trávnikov rozhoduje magistrát.

Áno, všetci máme radi Košice a preto tu žijeme. Ak však chceme, aby sa nám tu žilo lepšie, aby naše deti nechceli z rodného mesta odchádzať za prácou, aby mladé rodiny mali od mesta dostatočnú podporu a starší Košičania istotu, že o nich bude v prípade potreby postarané, musíme voliť zmenu. Ak chceme, aby boli naše Košice moderným a bezpečným mestom, musíme voliť zmenu.

Na primátora kandiduje veľa kandidátov, nie všetci to myslia vážne, nie všetci to robia s úprimným úmyslom pomôcť. Ja Vám ponúkam svoje skúsenosti, riešenia, odhodlanie a ochotu plne sa venovať práci primátora. Košice si už zaslúžia slušného pravicového primátora bez káuz. 10. novembra sa nám to môže spolu podariť!

Viliam Novotný

www.somkosican.sk

Zadávateľ: Viliam Novotný, Fatranská 1/C, 040 11 Košice

Objednávateľ: LEAK s.r.o., Mudroňova 57, 811 03 Bratislava, IČO: 47176725

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018

XXIII. Seminár I. Poliačka – Rozvoj cestnej infraštruktúry

XXIII. Seminár I. Poliačka s medzinárodnou účasťou – Rozvoj cestnej infraštruktúry.

Spoločenská zodpovednosť je súčasťou podnikania

S každým realizovaným projektom sa zvyšuje povedomie ľudí o firme.