Viete, ako dlho trvá laserová operácia očí?

Ľahnúť si pod skalpel si vyžaduje odvahu. Ak ide o oči, sme ešte opatrnejší. Čo však v prípade, že vás operatér operuje laserom?

Zdroj foto: Bigstockphoto.com

Laserová operácia očí je rýchla a bezbolestná. S príchodom laserovej technológie sa znížilo percento neúspešných operácií, a rovnako aj doba, za ktorú je zákrok ukončený.

Špeciálna metóda odstráni aj extrémne vysoké dioptrie

Ak vás trápia dioptrie až do výšky -10, pomôžu vám kliniky využívajúce najmodernejšiu metódu Relex SMILE 3D. Táto technológia dokáže korigovať aj astigmatizmus až do 5 cylindrov, je jedinou metódou, ktorá nenarúša rohovku a nevyžaduje si kvapkanie umelých sĺz do očí. Efekt nastupuje ihneď po operácii.

Moderné očné kliniky zvládnu zákrok už za 15 minút

Pomocou operačnej metódy Z-Lasik Z 3D vás očné kliniky zbavia okuliarov už za 15 minút. Ide o metódu, ktorou skúsení operatéri korigujú očné chyby ako krátkozrakosť, ďalekozrakosť a astigmatizmus.
Operáciu je možné zrealizovať vďaka technológii femtosekundového laseru FEMTO LDV Z8. Pri metóde Z-Lasik Z 3D sa nemusíte obávať pooperačných zápalov a iných komplikácií.

Komplexné kliniky ponúkajú aj iné riešenia

Rozšíreným problémom starších ľudí je sivý zákal. Toto ochorenie môže bez liečenia a korekcie postupovať a viesť až k slepote. Pre tých, ktorých trápi sivý zákal, máme dobré správy.
Očné kliniky ponúkajú metódu FEMTO Z-KATARAKTA, ktorá je veľmi šetrná k endoletu rohovky - vnútornej vrstvy zabezpečujúcej jej výživu a transparentnosť. V porovnaní s klasickými metódami je spoľahlivejšia, presnejšia a šetrnejšia k šošovke.
Po 40. roku života potrebuje čoraz viac ľudí okuliare na čítanie. Práve s týmto problémom môže poslúžiť metóda FEMTO Z-PRELEX, ktorá vám pomôže aj v prípade dioptrií na čítanie a do diaľky.
Dnešné technológie ponúkajú viac možností, ako sa zbaviť očných problémov. Stačí sa zveriť do rúk skúsených odborníkov, ktorí dokážu na počkanie zmeniť kvalitu vášho života.

Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?

Investovať sa dá aj bez strachu.

S mobil bankingom nosíte banku vo vrecku

V súčasnej hektickej dobe je čas vzácnou komoditou, ktorej nemáme nazvyš.

Deti z Kľušova už vedia zachraňovať životy

Škola získala unikátny prístroj.

Vyberáme správny názov firmy

Výber vhodného a správneho názvu firmy patrí medzi prvé kroky, pred založením s.r.o.