Chcem pre Spišskú ešte veľa urobiť

Pán primátor, medzi ľuďmi ešte doznieva sklamanie, že ste sa rozhodli už nekandidovať. Aká je príčina vášho rozhodnutia?

-Odpoviem čo najjednoduchšie – vyhlásil som to už pri nástupe do svojho posledného volebného obdobia. Možno som trochu staromódny, ale sľuby sa majú plniť.

Mesto zanechávate vo veľmi dobrej kondícii , vo viacerých smeroch patrí medzi najlepšie na Slovensku. Má minimálnu zadlženosť, historicky najnižšiu nezamestnanosť, do posledného dňa vo funkcii realizujete rozsiahle projekty, ako je napr. rekonštrukcia miestnych komunikácií a mnohé ďalšie. Dokonca otvárate nové projekty, ktoré sa budú dokončievať až v budúcom roku. Určite vám nie je jedno, komu odovzdáte „kľúče od plnej komory“.

-Nemalo by to byť jedno nikomu v našom meste.

Prečo ste podporili práve pána Bečarika, ktorý bol pred štyrmi rokmi Vašim konkurentom?

-Pavol Bečarik zaznamenal veľký posun. Za relatívne krátky čas, čo je v politike, urobil pre mesto a región veľmi veľa. Som si istý, že v tom bude pokračovať aj v budúcnosti. Prioritou je kontinuita rozvoja a Pavol ju určite dokáže udržať. Vážim si jeho neoblomnú vôľu, obdivujem jeho temperament, ale má v sebe aj primeranú dávku pokory.

Takže pán primátor, budete voliť pána Bečarika?

Áno, v nadchádzajúcich voľbách budem za primátora mesta Spišská Nová Ves voliť Pavla Bečarika.

Hovorí sa, že by z vás mohol byť výborný „tandem“. Ak by vám pán Bečarik ponúkol post viceprimátora, prijali by ste ho?

-Na postoch mi nezáleží, myslím, že ste si to už všimli. Som pripravený pre naše mesto aj naďalej ponúknuť všetky svoje schopnosti, nápady, skúsenosti a kontakty. Teším sa na ďalšiu spoluprácu so všetkými, ktorým na Spišskej Novej Vsi záleží.

www.pavolbecarik.sk

Objednávateĺ:Ing. Pavol Bečarik, Banícka 26/10, Sp. Nová Ves, 052 01

Dodávateľ:Petit Press, a.s., divízia východ, Letná 47, 040 01 Košice, IČO:35790253

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen

Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty STU

Program DOD 2019

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!