Vianočné trhy v Poluse City Center

Čaká na vás bohatá ponuka vianočných ozdôb, tipov na darčeky a vianočná atmosféra.

Chcete zažiť tú pravú atmosféru vianočných trhov, poprechádzať sa pomedzi stánky s bohatou ponukou, niečo si zajesť a nakúpiť drobné darčeky pre vašich blízkych? Ak je práve toto vaša šálka kávy, ale studené zimné počasie zrovna nie, tak Vianočné trhy v Polus City Center sú pre vás ako stvorené. V príjemnom prostredí nákupného centra si ich môžete vychutnať do sýtosti. Nájdete ich na prvom poschodí na Madison Avenue od 26. novembra do 23. decembra.

V stánkoch na vás čaká bohatá ponuka originálnych slovenských výrobkov. Snáď nie je nič, čo by ste na Vianočných trhoch v Polus City Center nenašli. Tento rok si pre vás predajcovia pripravili všetko od obliečok po oblečenie v materiáloch od výmyslu sveta – hodváb, ľan, bavlna či ovčia vlna. Samozrejme, nie je to len o materiáloch, ale aj o krásnych vzoroch. V jednom stánku nájdete teplučké ponožky s originálnymi ľudovými vzormi, v inom zase živé batikované oblečenie. Samozrejme okrem textílií budú v rôznych stánkoch aj keramické výrobky, výrobky z dreva, šperky, či rôzne dekoračné výrobky. Na Vianočných trhoch sa nezabúda ani na Vianoce a tak si budete môcť zakúpiť vianočné dekorácie od výmyslu sveta – vence, svietniky, ozdoby na stromček a viac. Snáď ani netreba dodávať, že väčšina výrobkov, ktoré nájdete na Vianočných trhoch v Polus City Center bola vyrábaná ručne a s láskou.

Okrem rôznych textilných a dekoračných výrobkov však na trhoch nájdete aj niečo pre mlsnejšie jazýčky. Budete sa môcť zasýtiť domácimi medovníkmi alebo rôznymi inými medovými výrobkami vrátane orechov v mede či medoviny.

Skrátka, Vianočné trhy v Polus City Center sú udalosť, ktorú by ste si nemali nechať ujsť ak chcete zažiť ducha Vianoc a obdarovať seba aj svojich blízkych. Pripomíname ešte raz, že trhy sa budú konať každý deň od 26. novembra do 23. decembra .

Vidíme sa tam!

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018