Vianočné trhy v Poluse City Center

Čaká na vás bohatá ponuka vianočných ozdôb, tipov na darčeky a vianočná atmosféra.

Chcete zažiť tú pravú atmosféru vianočných trhov, poprechádzať sa pomedzi stánky s bohatou ponukou, niečo si zajesť a nakúpiť drobné darčeky pre vašich blízkych? Ak je práve toto vaša šálka kávy, ale studené zimné počasie zrovna nie, tak Vianočné trhy v Polus City Center sú pre vás ako stvorené. V príjemnom prostredí nákupného centra si ich môžete vychutnať do sýtosti. Nájdete ich na prvom poschodí na Madison Avenue od 26. novembra do 23. decembra.

V stánkoch na vás čaká bohatá ponuka originálnych slovenských výrobkov. Snáď nie je nič, čo by ste na Vianočných trhoch v Polus City Center nenašli. Tento rok si pre vás predajcovia pripravili všetko od obliečok po oblečenie v materiáloch od výmyslu sveta – hodváb, ľan, bavlna či ovčia vlna. Samozrejme, nie je to len o materiáloch, ale aj o krásnych vzoroch. V jednom stánku nájdete teplučké ponožky s originálnymi ľudovými vzormi, v inom zase živé batikované oblečenie. Samozrejme okrem textílií budú v rôznych stánkoch aj keramické výrobky, výrobky z dreva, šperky, či rôzne dekoračné výrobky. Na Vianočných trhoch sa nezabúda ani na Vianoce a tak si budete môcť zakúpiť vianočné dekorácie od výmyslu sveta – vence, svietniky, ozdoby na stromček a viac. Snáď ani netreba dodávať, že väčšina výrobkov, ktoré nájdete na Vianočných trhoch v Polus City Center bola vyrábaná ručne a s láskou.

Okrem rôznych textilných a dekoračných výrobkov však na trhoch nájdete aj niečo pre mlsnejšie jazýčky. Budete sa môcť zasýtiť domácimi medovníkmi alebo rôznymi inými medovými výrobkami vrátane orechov v mede či medoviny.

Skrátka, Vianočné trhy v Polus City Center sú udalosť, ktorú by ste si nemali nechať ujsť ak chcete zažiť ducha Vianoc a obdarovať seba aj svojich blízkych. Pripomíname ešte raz, že trhy sa budú konať každý deň od 26. novembra do 23. decembra .

Vidíme sa tam!

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.