Vianočné trhy a čertovská párty v Poluse

Tematicky pestré aktivity v Poluse spríjemnia predvianočné dni každému členovi rodiny. Príďte si ukrojiť zo sviatočnej atmosféry!

Tematicky pestré decembrové aktivity v Poluse spríjemnia predvianočné dni každému členovi rodiny. Príďte si ukrojiť zo sviatočnej atmosféry!

Vianočné trhy

Trhy plné vianočných motívov potešia v Poluse svojou širokou ponukou ozdôb a drobných radostí a sladkostí. Tento rok si pre vás predajcovia pripravili všetko od obliečok po oblečenie v materiáloch od výmyslu sveta – hodváb, ľan, bavlna či ovčia vlna. Samozrejme, nie je to len o materiáloch, ale aj o krásnych vzoroch. V jednom stánku nájdete teplučké ponožky s originálnymi ľudovými vzormi, v inom zase živé batikované oblečenie. Samozrejme okrem textílií budú v rôznych stánkoch aj keramické výrobky, výrobky z dreva, šperky, či rôzne dekoračné výrobky. Na Vianočných trhoch sa nezabúda ani na výzdobu a tak si budete môcť zakúpiť vianočné dekorácie od výmyslu sveta – vence, svietniky, ozdoby na stromček a viac. Snáď ani netreba dodávať, že väčšina výrobkov, ktoré nájdete na Vianočných trhoch v Polus City Center bola vyrábaná ručne a s láskou. V príjemnom prostredí nákupného centra si ich môžete vychutnať do sýtosti. Nájdete ich na prvom poschodí na Madison Avenue až do 23. decembra, každý deň od 10:00 do 20:00.

Privítanie mikulášskej návštevy

Začína už v stredu popoludní,6. decembra od 15.00 do 19.00 , keď do Polusu zavíta vzácna návšteva – Mikuláš, a samozrejme, nepríde s prázdnymi rukami. Pre všetky deti má prichystané darčeky a množstvo sladkých prekvapení. Spoločnosť mu budú robiť čertíkovia so svojou čertovskou akadémiou. V tomto programe sa deti môžu tešiť na pekelnú váhu, ktorá preverí všetky ich čertovinky, chýbať nebudú ani pekelné hádanky aj pekelné dobroty z čertovskej dielničky. Priamo v hlavnej rotunde Polusu budú na vás čakať čertíci so všetkými svojimi atrakciami. . Srdečne vítaní sú veľkí aj malí.

Zastavte sa v predvianočnom čase v Poluse, nechajte zhon pred dverami a uvidíte, ž sviatky sú ešte farebnejšie a voňavejšie, ako ste si mysleli.

Príďte si po štedrú dávku vianočných inšpirácií do Polusu! www.polus.sk

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.