Vianočné trhy a čertovská párty v Poluse

Tematicky pestré aktivity v Poluse spríjemnia predvianočné dni každému členovi rodiny. Príďte si ukrojiť zo sviatočnej atmosféry!

Tematicky pestré decembrové aktivity v Poluse spríjemnia predvianočné dni každému členovi rodiny. Príďte si ukrojiť zo sviatočnej atmosféry!

Vianočné trhy

Trhy plné vianočných motívov potešia v Poluse svojou širokou ponukou ozdôb a drobných radostí a sladkostí. Tento rok si pre vás predajcovia pripravili všetko od obliečok po oblečenie v materiáloch od výmyslu sveta – hodváb, ľan, bavlna či ovčia vlna. Samozrejme, nie je to len o materiáloch, ale aj o krásnych vzoroch. V jednom stánku nájdete teplučké ponožky s originálnymi ľudovými vzormi, v inom zase živé batikované oblečenie. Samozrejme okrem textílií budú v rôznych stánkoch aj keramické výrobky, výrobky z dreva, šperky, či rôzne dekoračné výrobky. Na Vianočných trhoch sa nezabúda ani na výzdobu a tak si budete môcť zakúpiť vianočné dekorácie od výmyslu sveta – vence, svietniky, ozdoby na stromček a viac. Snáď ani netreba dodávať, že väčšina výrobkov, ktoré nájdete na Vianočných trhoch v Polus City Center bola vyrábaná ručne a s láskou. V príjemnom prostredí nákupného centra si ich môžete vychutnať do sýtosti. Nájdete ich na prvom poschodí na Madison Avenue až do 23. decembra, každý deň od 10:00 do 20:00.

Privítanie mikulášskej návštevy

Začína už v stredu popoludní,6. decembra od 15.00 do 19.00 , keď do Polusu zavíta vzácna návšteva – Mikuláš, a samozrejme, nepríde s prázdnymi rukami. Pre všetky deti má prichystané darčeky a množstvo sladkých prekvapení. Spoločnosť mu budú robiť čertíkovia so svojou čertovskou akadémiou. V tomto programe sa deti môžu tešiť na pekelnú váhu, ktorá preverí všetky ich čertovinky, chýbať nebudú ani pekelné hádanky aj pekelné dobroty z čertovskej dielničky. Priamo v hlavnej rotunde Polusu budú na vás čakať čertíci so všetkými svojimi atrakciami. . Srdečne vítaní sú veľkí aj malí.

Zastavte sa v predvianočnom čase v Poluse, nechajte zhon pred dverami a uvidíte, ž sviatky sú ešte farebnejšie a voňavejšie, ako ste si mysleli.

Príďte si po štedrú dávku vianočných inšpirácií do Polusu! www.polus.sk

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite

Konferencia - EU support for research

sa uskutočnila 19.2.2019 vo Vedeckom parku Univerzity Komenského v Bratislave.