Piatok, 19. apríl , 2019

Vianočné trhy a čertovská párty v Poluse

Tematicky pestré aktivity v Poluse spríjemnia predvianočné dni každému členovi rodiny. Príďte si ukrojiť zo sviatočnej atmosféry!

Tematicky pestré decembrové aktivity v Poluse spríjemnia predvianočné dni každému členovi rodiny. Príďte si ukrojiť zo sviatočnej atmosféry!

Vianočné trhy

Trhy plné vianočných motívov potešia v Poluse svojou širokou ponukou ozdôb a drobných radostí a sladkostí. Tento rok si pre vás predajcovia pripravili všetko od obliečok po oblečenie v materiáloch od výmyslu sveta – hodváb, ľan, bavlna či ovčia vlna. Samozrejme, nie je to len o materiáloch, ale aj o krásnych vzoroch. V jednom stánku nájdete teplučké ponožky s originálnymi ľudovými vzormi, v inom zase živé batikované oblečenie. Samozrejme okrem textílií budú v rôznych stánkoch aj keramické výrobky, výrobky z dreva, šperky, či rôzne dekoračné výrobky. Na Vianočných trhoch sa nezabúda ani na výzdobu a tak si budete môcť zakúpiť vianočné dekorácie od výmyslu sveta – vence, svietniky, ozdoby na stromček a viac. Snáď ani netreba dodávať, že väčšina výrobkov, ktoré nájdete na Vianočných trhoch v Polus City Center bola vyrábaná ručne a s láskou. V príjemnom prostredí nákupného centra si ich môžete vychutnať do sýtosti. Nájdete ich na prvom poschodí na Madison Avenue až do 23. decembra, každý deň od 10:00 do 20:00.

Privítanie mikulášskej návštevy

Začína už v stredu popoludní,6. decembra od 15.00 do 19.00 , keď do Polusu zavíta vzácna návšteva – Mikuláš, a samozrejme, nepríde s prázdnymi rukami. Pre všetky deti má prichystané darčeky a množstvo sladkých prekvapení. Spoločnosť mu budú robiť čertíkovia so svojou čertovskou akadémiou. V tomto programe sa deti môžu tešiť na pekelnú váhu, ktorá preverí všetky ich čertovinky, chýbať nebudú ani pekelné hádanky aj pekelné dobroty z čertovskej dielničky. Priamo v hlavnej rotunde Polusu budú na vás čakať čertíci so všetkými svojimi atrakciami. . Srdečne vítaní sú veľkí aj malí.

Zastavte sa v predvianočnom čase v Poluse, nechajte zhon pred dverami a uvidíte, ž sviatky sú ešte farebnejšie a voňavejšie, ako ste si mysleli.

Príďte si po štedrú dávku vianočných inšpirácií do Polusu! www.polus.sk

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.