Objavte silu Q10 a zredukujte vrásky počas 4 týždňov

Bojujte aktívne proti vráskam s koenzýmom Q10. Jeho účinky môžete otestovať s výrobkami najúčinnejšieho radu NIVEA Q10 POWER.

Zázračný koenzým Q10
O zázračnej ingrediencii všetkých anti-age prípravkov proti starnutiu pleti ste už určite počuli. Koenzým Q10 (často len Q10) prispieva k správnej funkcii všetkých buniek v tele. Je nevyhnutný pri tvorbe bunkovej energie v mitochondriách. Navyše ako antioxidant pôsobí proti voľným radikálom, čo sú látky, ktoré urýchľujú starnutie pleti a poškodzujú bunky. Q10 nájdete aj v bunkových membránach a lipidoch na povrchu pokožky, kde tiež plní dôležitú funkciu antioxidantu a chráni pokožku pred poškodením od UV žiarenia.

20-ročné hľadanie dokonalého receptu
Americký vedec Frederick L. Crane objavil koenzým Q10 v roku 1957. Trvalo však ďalšie desiatky rokov, kým chemici zistili, akú úlohu v bunkových procesoch koenzým zohráva. Vedci zo spoločnosti Beiersdorf (stojacej za známou značkou NIVEA) boli medzi prvými, ktorí skúmali účinky Q10 na pokožku a od roku 1998 ho používajú vo výrobkoch kozmetickej starostlivosti. Pri príležitosti 20. výročia vzniku radu NIVEA Q10 prichádza kozmetická značka s najúčinnejším zložením v podobe Q10 POWER.

Redukcia vrások za 4 týždne
NIVEA Q10 POWER pomáha bojovať proti vráskam a starnutiu pleti na tvári. Základom vašej dennej starostlivosti bude spevňujúci denný krém proti vráskam. Efektívne bojuje proti linkám a vráskam a zanecháva pleť viditeľne pevnejšiu. Ochranný faktor 15 alebo 30 a UVA/UVB ochrana pomáhajú chrániť pleť pred slnečným žiarením. Ten doplňte nočným krémom, ktorého ošetrujúce zloženie intenzívne regeneruje bunky počas vášho spánku. TIP: Vyskúšajte 10-dňovú intenzívnu starostlivosť v podobe Koenzýmovej kúry Q10 POWER s najvyššou koncentráciou kreatínu z celého radu. Aplikujte pod denný alebo nočný krém.

Vyhrajte balíček NIVEA Q10 POWER
Bezkonkurenčné účinky vylepšeného radu teraz môžete vyskúšať na vlastnej koži – navyše zadarmo. Stačí sa zapojiť do súťaže, v ktorej pomocou päťhviezdičkovej stupnice hodnotíte motivačné citáty o ženskej sile. Každý deň NIVEA vyžrebuje desať výherkýň, ktoré získajú balíček. Čím viac citátov ohodnotíte, tým vyššie sú vaše šance na výhru! Zdieľajte ich jednoducho aj na svojom facebookovom profile a zapojte do hry aj kamarátky.

Spoločenská zodpovednosť je súčasťou podnikania

S každým realizovaným projektom sa zvyšuje povedomie ľudí o firme

Hodnotenie profesionála: Dovolenka na Seycheloch

Ako hodnotí profesionálka hotely, služby a aktivity v dovolenkovom raji?

Sieť prevádzok STOP SHOP obchodov má už 80 pobočiek

Spoločnosť IMMOFINANZ rozširuje svoju značku STOP SHOP pre retailové parky, kúpila osem parkov v Slovinsku, Srbsku a Chorvátsku.

Rozdiel medzi Dič a Ič dph

Dnes sa pozrieme na rozdiel medzi DIČ A IČ DPH.