Piatok, 6. december, 2019 | Meniny má Mikuláš

Mobil banking VÚB opäť bližšie k najlepšej bankovej aplikácii

Viete si predstaviť banku otvorenú 24 hodín denne a 7 dní v týždni?

A operácie v nej vybavíte bez zbytočného čakania? Presne vtedy, keď potrebujete alebo máte chvíľu voľného času. Navyše na akomkoľvek mieste, kde sa práve nachádzate? Zdá sa vám táto predstava pritiahnutá za vlasy? Toto všetko môže byť realitou, ak si do svojho mobilného telefónu nainštalujete Mobil banking VÚB. Nemusia vás trápiť žiadne otváracie hodiny, čakanie na pripojenie sa k počítaču, skrátka nestrácate svoj drahocenný čas. Aplikácia VÚB Mobil Banking je dostupná pre majiteľov telefónov s operačným systémom Android aj iOS. Ak máte pred inštaláciou aplikácie rešpekt, aktivovať vám ju ochotne pomôžu napríklad aj priamo na pobočke. Nemusíte sa však báť, je to absolútne jednoduché.

Zmeňte si aplikáciu podľa vlastných potrieb

Funkcie v aplikácii si upravíte pre pohodlie a svoje vlastné potreby tak, ako vám to najlepšie vyhovuje, pretože na domovskú stránku si môžete „vytiahnuť“ až 5 funkcií, ktoré chcete používať najčastejšie. Aplikáciu si môžete nainštalovať na viac zariadení. Majitelia väčšiny novších mobilov so systémom Android aj iPhonov sa môžu prihlasovať do aplikácie pomocou odtlačku prsta. V mobilnej aplikácii je navyše možné pridať si fotografiu do osobného profilu, ktorú si môžete podľa potreby meniť. Priamo v aplikácii si môžete zmeniť aj svoje kontaktné údaje ako je telefónne číslo alebo emailová adresa.

Klienti Magnifica s vlastným dizajnom

Mobilná aplikácia myslí aj na klientov Magnifica. Tí majú aplikáciu VÚB Mobil Banking v elegantnej modrej farbe a s nápisom Magnifica. V sekcii majú k dispozícii informácie o osobnom bankárovi aj s jeho fotografiou, pričom si s ním môžu naplánovať osobnú schôdzku, či v prípade potreby, ako je napríklad zmena bydliska, požiadať o zmenu osobného bankára.

Mobilná aplikácia Mobil Banking od VÚB je dlhodobo hodnotená ako jedna z najlepších bankových aplikácií na Slovensku. Banka ju pravidelne vylepšuje a upravuje podľa želaní zákazníkov, ktoré neustále monitoruje. Ak ju ešte vo svojom mobilnom telefóne nemáte, určite si ju vyskúšajte. Jej inštalácia a používanie je skutočne jednoduché a vy budete môcť tráviť predvianočný čas podľa vlastných predstáv.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

7 tipov, ako zariadiť malú kuchyňu

Patríte medzi majiteľov malých kuchýň? Tak určite viete, ako je niekedy ťažké navrhnúť jej priestor tak, aby sa do nej vše vošlo.

​​​​​​​Darujte pod stromček stolovú hru o Gorile

Ahoj vtáčik, si tu? Gorila ti radosť z Vianoc nepokazí. Priatelia sa dali dokopy a vyrobili vtipnú kvízovú hru o známych kauzách.