OMV v zime poskytuje perfektnú starostlivosť o vaše auto

Starostlivosť o auto sa nekončí tankovaním kvalitného paliva. Linky TOP WASH poskytujú všestranné umytie a ochranu.

Zimná sezóna dá zabrať každému autu. Zvyšuje sa zaťaženie motora a s ním i nároky na kvalitné palivo. Výkon však nie je to jediné, čo v drsnom počasí trpí. Celkovú kondíciu ovplyvňuje aj to, ako sa vodiči starajú o auto zvonka. Sneh, posypová soľ, štrk a blato dokážu vozidlá poškodiť veľmi rýchlo. Potrebná pozornosť je pritom dostupná napríklad na nových umývacích linkách TOP WASH na čerpacích staniciach OMV.

„V OMV ročne umyjeme státisíce vozidiel, takže vieme, ako by mala kvalitná starostlivosť vyzerať. Vieme i to, že venovať zvýšenú pozornosť karosérii, podvozku a kolesám je zvlášť potrebné v zimnom období, keď je vozidlo vystavené mimoriadne nepriaznivým vonkajším vplyvom. Čisté auto je navyše zrkadlom pozorného majiteľa,“ hovorí Ladislav Czorič, Expert Shop Supply Chain and Car Wash, OMV Slovakia.

Autoumyvárky TOP WASH na čerpacích staniciach OMV sú vybavené kefami, ktoré sú mimoriadne šetrné k laku. Zároveň však dokážu dôkladne vyčistiť aj tvarované plochy, takže sú zárukou intenzívneho a pritom veľmi jemného umytia, čím perfektne napĺňajú sľub našej značky „We care more – staráme sa viac“.

Nemenej dôležitý je aj podvozok vozidla. V zimnom období naň vplýva veľa agresívnych nečistôt ako napríklad soľ, posypový materiál a podobne. Čistotu podvozku na linkách OMV zabezpečí kvalitné vysokotlakové čistenie.

V zime je navyše potrebná zvýšená ochrana laku. Tú možno jednoducho zabezpečiť použitím vosku TopWAX. Kvalitná voda do ostrekovačov Caristal má zase vynikajúce čistiace účinky a zároveň je šetrná k všetkým častiam vozidla.

Programy umývacej linky sú podrobované pravidelným kontrolám kvality, aby sa vodiči mohli vždy spoľahnúť na vysoký štandard starostlivosti. Navyše, spĺňajú aj tie najnáročnejšie environmentálne opatrenia. Najmodernejšie kanalizačné a separačné zariadenia zaručujú ekologickú likvidáciu zvyškových látok. Vodiči majú záruku, že o smolu, nečistoty z ciest, zvyšky asfaltu či všetko, čo sa na auto na zimných cestách nalepí, sa OMV ekologicky postará.

Pre ešte väčšie pohodlie zákazníkov má sieť čerpacích staníc OMV k dispozícii aj dva umývacie tunely. Nájdete ich na diaľničnej čerpacej stanici OMV v Lamači v smere do mesta a na novo zrekonštruovanej čerpacej stanici na Einsteinovej ulici smer na Prístavný most.

V prípade toho najmodernejšieho zariadenia nemusíte počas umývacieho procesu ani vystúpiť z auta. Vaše vozidlo je počas umývacieho procesu spolu s vami posúvané automaticky cez jednotlivé umývacie fázy na páse. Umývanie je výkonnejšie a rýchlejšie no aj napriek tomu je Vášmu autu venovaná kompletná starostlivosť s použitím najkvalitnejšej nemeckej chémie.

Navyše, súčasťou umývacieho procesu je aj predumytie.

Informácie o spoločnosti:

OMV Slovensko, s.r.o.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. OMV Slovensko sídli v Bratislave a s 90 čerpacími stanicami má na Slovensku 16 % podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčnými centrami služieb - čerpacími stanicami pre ľudí i vozidlá. Zákazníci OMV majú k dispozícii palivá, mazivá i umývacie služby; 60 obchodov VIVA navyše ponúka ľahké jedlá, občerstvenie a širokú škálu ďalších služieb. Spoločnosť OMV Slovensko priamo zamestnáva 180 ľudí a prostredníctvom svojej siete čerpacích staníc vytvorila 966 pracovných miest.

Viac informácií nájdete na www.omv.sk

OMV Aktiengesellschaft

OMV je výrobcom a predajcom ropy a zemného plynu, inovatívnych energetických riešení a petrochemických riešení vyššej kategórie - a to všetko zodpovedným spôsobom. S predajmi v rámci skupiny 20 miliárd eur a približne 20 700 zamestnancami v roku 2017 je OMV Aktiengesellschaft jednou z najväčších obchodovateľných priemyselných spoločností Rakúska. V rámci prieskumného a produkčného segmentu má OMV silné postavenie v Rumunsku a v Rakúsku a vyrovnané medzinárodné portfólio s ďalšími kľúčovými oblasťami v Severnom mori, na Blízkom východe, v Afrike a v Rusku. Denná ťažba v roku 2017 dosiahla v priemere 348-tisíc barelov denne. V segmente rafinácie OMV prevádzkuje tri rafinérie s kapacitou spracovania 17,8 miliónov ton ročne. Ku koncu roka 2017 prevádzkovala viac ako 2000 čerpacích staníc v 10 krajinách. OMV prevádzkuje plynové zásobníky v Rakúsku ako aj v Nemecku; jej dcérska spoločnosť Gas Connect Austria GmbH prevádzkuje sieť plynovodov v Rakúsku. V roku 2017 dosiahol objem predaja plynu 113 TWh.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  2. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  3. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  7. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  8. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 701
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 528
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 622
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 714
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 9 993
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 720
  7. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 9 666
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 458
SkryťVypnúť reklamu

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.

INZERCIA 12 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.

21 h

Tatra banka prináša novú aplikáciu TABI určenú pre najmladších klientov.

21 h
SkryťZatvoriť reklamu