V bratislavskom Poluse vystrájali čerti :-)

Mikulášska párty, ktorá sa tento rok konala v Poluse bola netradičná, plná čertovín a malých i veľkých čertíkov. Spolu s čertovskou akadémiou totiž privítali malí návštevníci Polusu príchod Mikuláša, ktorý ani tento rok neprišiel s prázdnymi rukami. V bohatom hudobno- zábavnom programe spoznali deti pekelnú váhu, ktorá preverila všetky ich čertovinky, a nechýbali ani pekelné hádanky aj pekelné dobroty z čertovskej dielničky.

Vianočné trhy pokračujú až do sviatkov

Trhy plné vianočných motívov vás potešia v Poluse svojou širokou ponukou ozdôb a drobných radostí a sladkostí až do 23. decembra . Tento rok si pre vás predajcovia pripravili všetko od obliečok po oblečenie – hodváb, ľan, bavlna či ovčia vlna. Nájdete tu teplučké ponožky s originálnymi ľudovými vzormi aj batikované oblečenie. Okrem textílií budú v rôznych stánkoch aj keramické výrobky, výrobky z dreva, šperky, či rôzne dekorácie. Na Vianočných trhoch sa nezabúda ani na výzdobu a tak si budete môcť zakúpiť vianočné dekorácie od výmyslu sveta – vence, svietniky, ozdoby na stromček a viac. Snáď ani netreba dodávať, že väčšina výrobkov, ktoré nájdete na Vianočných trhoch v Polus City Center bola vyrábaná ručne a s láskou. Nájdete ich na prvom poschodí až do 23. decembra, každý deň od 10:00 do 20:00.

Tip na aukciu: 15 objektov, kde sa dá rozbehnúť biznis

Spoločnosť Stredoslovenská energetika Holding, a. s. predáva na strednom Slovensku niekoľko zaujímavých nehnuteľností.

Energetici rozsvecujú Svetielko nádeje

Občianske združenie Svetielko nádeje už 17 rokov pomáha zlepšovať život detí a mladistvých s onkologickým ochorením.

Noerr appoints a new national counsel starting from 2019

Noerr has promoted experienced lawyer, Martin Ťupek to national counsel from 1 January 2019.

Gansberg: Každý deň v objatí komfortu

Prvky bytového štandardu sú zásadnou súčasťou luxusného bývania. O tom niet pochýb.