V bratislavskom Poluse vystrájali čerti :-)

Mikulášska párty, ktorá sa tento rok konala v Poluse bola netradičná, plná čertovín a malých i veľkých čertíkov. Spolu s čertovskou akadémiou totiž privítali malí návštevníci Polusu príchod Mikuláša, ktorý ani tento rok neprišiel s prázdnymi rukami. V bohatom hudobno- zábavnom programe spoznali deti pekelnú váhu, ktorá preverila všetky ich čertovinky, a nechýbali ani pekelné hádanky aj pekelné dobroty z čertovskej dielničky.

Vianočné trhy pokračujú až do sviatkov

Trhy plné vianočných motívov vás potešia v Poluse svojou širokou ponukou ozdôb a drobných radostí a sladkostí až do 23. decembra . Tento rok si pre vás predajcovia pripravili všetko od obliečok po oblečenie – hodváb, ľan, bavlna či ovčia vlna. Nájdete tu teplučké ponožky s originálnymi ľudovými vzormi aj batikované oblečenie. Okrem textílií budú v rôznych stánkoch aj keramické výrobky, výrobky z dreva, šperky, či rôzne dekorácie. Na Vianočných trhoch sa nezabúda ani na výzdobu a tak si budete môcť zakúpiť vianočné dekorácie od výmyslu sveta – vence, svietniky, ozdoby na stromček a viac. Snáď ani netreba dodávať, že väčšina výrobkov, ktoré nájdete na Vianočných trhoch v Polus City Center bola vyrábaná ručne a s láskou. Nájdete ich na prvom poschodí až do 23. decembra, každý deň od 10:00 do 20:00.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.