V bratislavskom Poluse vystrájali čerti :-)

Mikulášska párty, ktorá sa tento rok konala v Poluse bola netradičná, plná čertovín a malých i veľkých čertíkov. Spolu s čertovskou akadémiou totiž privítali malí návštevníci Polusu príchod Mikuláša, ktorý ani tento rok neprišiel s prázdnymi rukami. V bohatom hudobno- zábavnom programe spoznali deti pekelnú váhu, ktorá preverila všetky ich čertovinky, a nechýbali ani pekelné hádanky aj pekelné dobroty z čertovskej dielničky.

Vianočné trhy pokračujú až do sviatkov

Trhy plné vianočných motívov vás potešia v Poluse svojou širokou ponukou ozdôb a drobných radostí a sladkostí až do 23. decembra . Tento rok si pre vás predajcovia pripravili všetko od obliečok po oblečenie – hodváb, ľan, bavlna či ovčia vlna. Nájdete tu teplučké ponožky s originálnymi ľudovými vzormi aj batikované oblečenie. Okrem textílií budú v rôznych stánkoch aj keramické výrobky, výrobky z dreva, šperky, či rôzne dekorácie. Na Vianočných trhoch sa nezabúda ani na výzdobu a tak si budete môcť zakúpiť vianočné dekorácie od výmyslu sveta – vence, svietniky, ozdoby na stromček a viac. Snáď ani netreba dodávať, že väčšina výrobkov, ktoré nájdete na Vianočných trhoch v Polus City Center bola vyrábaná ručne a s láskou. Nájdete ich na prvom poschodí až do 23. decembra, každý deň od 10:00 do 20:00.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.