V bratislavskom Poluse vystrájali čerti :-)

Mikulášska párty, ktorá sa tento rok konala v Poluse bola netradičná, plná čertovín a malých i veľkých čertíkov. Spolu s čertovskou akadémiou totiž privítali malí návštevníci Polusu príchod Mikuláša, ktorý ani tento rok neprišiel s prázdnymi rukami. V bohatom hudobno- zábavnom programe spoznali deti pekelnú váhu, ktorá preverila všetky ich čertovinky, a nechýbali ani pekelné hádanky aj pekelné dobroty z čertovskej dielničky.

Vianočné trhy pokračujú až do sviatkov

Trhy plné vianočných motívov vás potešia v Poluse svojou širokou ponukou ozdôb a drobných radostí a sladkostí až do 23. decembra . Tento rok si pre vás predajcovia pripravili všetko od obliečok po oblečenie – hodváb, ľan, bavlna či ovčia vlna. Nájdete tu teplučké ponožky s originálnymi ľudovými vzormi aj batikované oblečenie. Okrem textílií budú v rôznych stánkoch aj keramické výrobky, výrobky z dreva, šperky, či rôzne dekorácie. Na Vianočných trhoch sa nezabúda ani na výzdobu a tak si budete môcť zakúpiť vianočné dekorácie od výmyslu sveta – vence, svietniky, ozdoby na stromček a viac. Snáď ani netreba dodávať, že väčšina výrobkov, ktoré nájdete na Vianočných trhoch v Polus City Center bola vyrábaná ručne a s láskou. Nájdete ich na prvom poschodí až do 23. decembra, každý deň od 10:00 do 20:00.

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018