SME

Dobrú chuť: Vydanie nielen vianočné

V najbližšom čísle prílohy SME o jedle a varení, ktoré vyjde v stredu 19. decembra, nájdete vianočné menu od známeho šéfkuchára Daniela Hrivňáka.

Daniel Hrivňák tentoraz varí s tradičnými surovinami - ako je kačacina, lokše, zemiaky, jablká či slivkový lekvár -, no zaobchádza nimi nekonformným spôsobom.

V prílohe prinášame aj sedem receptov na hutné zimné polievky, ktoré sú ideálnym pokrmom na obdobie po Štedrom dni, keď sa človeku žiada niečo jednoduchšie.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Príloha okrem toho obsahuje aj článok venovaný novým trendom v gastronómii a pravidelný stĺpček Jarmily Gajdoschíkovej a Michaela Kasardu.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Čo je nové na sme.sk

Novinky, zlepšenia a vôbec všetko, s čím sa chceme podeliť.

Digitálne predplatné SME.sk

Kúpte si digitálne predplatné s prístupom k celému obsahu na weboch SME.sk týždenne od 1 eura. Objednať >>

Kontakty

Redakcia SME: web@sme.sk

Digitálne predplatné: helpdesk@sme.sk

Printové predplatné: predplatne@petitpress.sk

Inzercia/obchod: internet@petitpress.sk

Iné služby: sluzby@sme.sk

Vydavateľstvo Petit Press

Petit Press, a.s. je jedným z najvýznamnejších vydavateľstiev na Slovensku. Poskytuje širokú škálu multimediálnych produktov a služieb. Portfólio tlačených periodík predstavuje viac ako 30 centrálnych a regionálnych titulov s týždenným predaným nákladom vyše 545 tisíc výtlačkov.

Web vydavateľstva >>

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

V kúpeľoch absolvujete predpísané procedúry, môžete chodiť na výlety alebo športovať.

Prílohu s užitočnými informáciami o kúpeľných pobytoch nájdete v denníku SME v utorok 5. marca.


Opäť spúšťame komentatívny formát so Zuzanou Kovačič Hanzelovou a Jakubom Filom.


Dve prílohy Angličtina nielen pre maturantov nájdete vložené v denníku SME 20. a 21. februára 2024.

Zvládli by ste maturitu?


Ponuka platí len do Vianoc.


SkryťZatvoriť reklamu