Samsung Tvoja šanca štartuje ďalšie kolo. Prihláste sa

Do nového ročníka projektu Samsung Tvoja šanca sa môžu všetci záujemcovia prihlásiť do 31. januára 2019.

(Zdroj: Samsung)

Je to neoceniteľná príležitosť pre mladých študentov, ktorí mali kvôli nepriaznivým životným situáciám posunutú štartovaciu čiaru vlastnej kariéry a snov.

Množstvo kladných ohlasov, a dokonca aj ocenenie Gesto roku 2018, získal v pilotnom ročníku úspešný projekt Samsung Tvoja šanca. A to predovšetkým vďaka deviatim cieľavedomým študentom stredných škôl z Českej republiky a Slovenska a rozvojovému programu ušitému každému z nich individuálne na mieru. Pokračovanie projektu v podobe nového ročníka tak bolo jednoduchým rozhodnutím ako pre spoločnosť Samsung, tak aj pre neziskovú organizáciu Nadání a dovednosti, ktoré sa na realizácii projektu podieľajú.

Do nového ročníka projektu Samsung Tvoja šanca sa môžu všetci záujemcovia prihlásiť do 31. januára 2019 na stránke http://samsungtvojasanca.sk/ alebo na facebookovej stránke https://www.facebook.com/tvojesance/.

Výber prebehne počas februára a od marca sa všetci vybraní účastníci môžu tešiť na úplne nové poznatky z odborov techniky, marketingu, obchodu, personalistiky aj finančnej gramotnosti. S ich osobnostným aj pracovným rozvojom im budú v priebehu roka pomáhať odborní poradcovia na čele s kariérnou koučkou Petrou Drahoňovskou.

Každý z nich navyše dostane sumu takmer 3 900 Eur, ktorú môžu po konzultácii s mentorom investovať podľa svojho záujmu a uváženia do najrôznejších kurzov, workshopov, návštev konferencií, zahraničných jazykových kurzov alebo individuálneho poradenstva.

Neprenositeľné skúsenosti

Všetci účastníci prvého ročníka zhodne vyzdvihujú neskutočné príležitosti, rad inšpirujúcich stretnutí a získanie rozhľadu aj mimo možnosti svojho sociálneho prostredia. To všetko považujú za obrovskú výhodu oproti svojim vrstovníkom. Ruka v ruke so získavaním nových skúseností v priebehu roka rástla aj ich chuť, motivácia a túžba po stále vyšších cieľoch. Zároveň ich projekt presvedčil o hodnote neustáleho vzdelávania sa, rozvoji a investície do seba samých.

Tip na aukciu: 15 objektov, kde sa dá rozbehnúť biznis

Spoločnosť Stredoslovenská energetika Holding, a. s. predáva na strednom Slovensku niekoľko zaujímavých nehnuteľností.

Energetici rozsvecujú Svetielko nádeje

Občianske združenie Svetielko nádeje už 17 rokov pomáha zlepšovať život detí a mladistvých s onkologickým ochorením.

Noerr appoints a new national counsel starting from 2019

Noerr has promoted experienced lawyer, Martin Ťupek to national counsel from 1 January 2019.

Gansberg: Každý deň v objatí komfortu

Prvky bytového štandardu sú zásadnou súčasťou luxusného bývania. O tom niet pochýb.