Uvedenie dekana SvF STU v Bratislave do funkcie

V priestore respíria Stavebnej fakulty STU sa 1. februára 2019 zišli členovia vedenia fakulty, ktorým sa končilo štvorročné volebné obdobie, a tiež tí, ktorí sa funkcie mali ujaťv tento deň. Slávnostný akt vymenovania dekana prišiel vykonať rektor STU prof. Ing. Robert Redhammer, PhD., v sprievode predsedu Akademického senátu STU prof. Ing. Jána Híveša, PhD.

Na začiatku stretnutia rektor poďakoval dekanovi prof. Ing. Stanislavovi Unčíkovi, PhD. za prácu vykonanú v prvom štvorročnom období v prospech Stavebnej fakulty, ako aj celej univerzity, zároveň mu odovzdal vymenovací dekrét na funkčné obdobie 2019 – 2023.

Následne dekan prof. Stanislav Unčík poďakoval svojim spolupracovníkom – už bývalým prodekanom: prof. Jánovi Szolgayovi, doc. Petrovi Makýšovi a prof. Vladimírovi Benkovi - za ich skvelú spoluprácu pri vytváraní dobrého mena našej alma mater.

Nové vymenovacie dekréty odovzdal dekan fakulty – prodekanke pre vedeckovýskumnú činnosť prof. Ing. Kamile Hlavčovej, PhD. a prodekanke pre vonkajšie vzťahy, sociálnu starostlivosť o zamestnancov a sociálnu starostlivosť o študentov doc. Ing. Kataríne Gajdošovej, PhD. Dekrét na nasledujúce funkčné obdobie si prevzal aj prodekan pre rozvoj fakulty doc. Ing. Peter Kyrinovič, PhD. Slávnostný akt odovzdávania vymenovacích dekrétov sa uskutočnil pred členmi kolégia dekana.

Viac fotografií TU

Mgr. Valéria Kocianová

Alori: upratujte efektívne a bez námahy

Produkty Alori sľubujú čistý a bezpečný domov pre vás, vašich blízkych aj pre vašich domácich miláčikov.

Gansberg Koliba - Housing as a symbol of success

The apartments are designed to meet even the most demanding requirements.

Slovensko čaká najdôležitejšie politické rozhodnutie roka

A na faktoch vtedy záleží.

V Tescu vlani zákazníci nakúpili až 700 miliónov sl. potravín

Tesco patrí k maloobchodným reťazcom s najväčším počtom predaných slovenských výrobkov.