Polus City Center rozširuje svoju ponuku o 25 nových obchodov

Prvé nákupné centrum na Slovensku, bratislavský Polus, prechádza rekonštrukciou a zmení interiér aj exteriér objektu.

Prvé nákupné centrum na Slovensku, Polus City Center, rozširuje svoju ponuku a prechádza rekonštrukciou, ktorá zmení interiér aj exteriér objektu. Veľká časť priestorov na prízemí sa mení na nákupnú pasáž s viac ako 25 atraktívnymi obchodmi s potravinami a módou, vrátane známeho reťazca Lidl. Okrem množstva nových obchodov sa zákazníci môžu tešiť aj na trh s čerstvými potravinami.

Prvá fáza modernizácie sa už začala. Vďaka novému dizajnu a plánu interiéru vzniká nová nákupná pasáž s viac ako 25 obchodmi a moderným systémom distribúcie vzduchu. Pre väčší komfort návštevníkov nahradia točité schodiská na križovatkách pri kinách a fitnescentre eskalátory a travelátor z prízemia na 1. poschodie bude odstránený. „Využitie tejto kľúčovej plochy centra vnímame v súčasnosti ako najväčšiu príležitosť pre Polus City Center. Je to nepochybne priestor s obrovským potenciálom. Celá plocha by sa v priebehu budúceho roka mala premeniť na hlavnú nákupnú pasáž centra,“ hovorí Peter Očovan, Country Manager Operations Slovakia spoločnosti IMMOFINANZ. „Modernizácia bude prebiehať v niekoľkých fázach a vďaka tomu budú môcť naši zákazníci aj naďalej nakupovať. Navyše sa počas tohto obdobia môžu tešiť na niekoľko výnimočných akcií.“

Štýlový dizajn a komfort pre návštevníkov

V interiéri sa udejú výrazné rekonštrukčné zmeny vo food courte, rotundách a dizajne podláh a stropu. Food court na prvom poschodí kompletne zmení dizajn a rozšíri sa smerom ku kinám, vďaka čomu poskytne viac priestoru novým a inovatívnym prevádzkam s jedlom a nápojmi. Nový systém značenia navyše uľahčí návštevníkom orientáciu. K novému dizajnu garáže prispeje visutý strop, parkovacie svetlá, náter a osvetlenie. Rekonštrukčné práce na garáži sa už začali a nové parkovacie svetlá a osvetlenie už boli úspešne nainštalované.

Nová ponuka jedál a nápojov

Veľká časť prízemných priestorov podstúpi rozsiahlu rekonštrukciu. Svoj nový domov tu nájde približne 25 obchodov s potravinami a módou, vrátane obľúbeného reťazca Lidl. Nákupné centrum tak ponúkne návštevníkom široké spektrum potravinového tovaru a rozšíri mix zaujímavých nájomcov.

Na prvý pohľad iný

V rámci rekonštrukcie exteriéru sa vynoví námestie pred hlavným vstupom do centra, tzv. hlavnou rotundou. Prepojenie areálu jazera Kuchajda s nákupným centrom sa tiež zlepší. Obľúbené miesto pre športovcov, či matky s deťmi tak bude vďaka novým prístupovým chodníkom ešte dostupnejšie. Fasáda nákupného centra a vchody pre návštevníkov budú tiež modernizované, vďaka čomu celé nákupné centrum získa úplne nový vzhľad.

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností, ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na siedmich hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku a Poľsku. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností, pričom značky STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) a myhive (kancelárie) sú silným stredobodom týchto aktivít a symbolizujú kvalitu a servis. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 4,3 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 220 nehnuteľností. Spoločnosť IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

Konferencia - EU support for research

sa uskutočnila 19.2.2019 vo Vedeckom parku Univerzity Komenského v Bratislave.

Slovensko má zasiahnuť robotizácia

V čom budú technológie na druhom mieste aj o 150 rokov?

Viete, aké sú najlepšie možnosti sporenia pre mladých?

Dnešní mladí investori, ktorí si chcú začať sporiť, majú nesmierne veľa investičných možností.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.