Konferencia - EU support for research

Slovenská technická univerzita v Bratislave pozýva všetkých študentov a výskumníkov na konferenciu “EU support for research”.

Slovenská technická univerzita v Bratislave, ako člen konzorcia európskeho projektu H2020 ImageInLife, pozýva všetkých záujemcov z radov študentov a výskumníkov na konferenciu “EU support for research”, na ktorej vystúpia riešitelia projektu ImageInLife so svojimi skúsenosťami a podnetmi.

Kedy: v utorok 19.2.2019,

Kde: Vedecký park Univerzity Komenského, Ilkovičova 8, Bratislava,

Čas: o 13.30 hod.

Projekt ImageInLife zahŕňa 17 partnerských vedecko-výskumných inštitúcií a súkromných spoločností zo 7 členských krajín EU s podstatnou slovenskou účasťou, viď http://imageinlife.eu/ https://www.facebook.com/spravy.rtvs/videos/1801043283489819/

Konzorcium projektu ImageInLife organizuje konferenciu "EU support for research" s cieľom prezentovať skúsenosti 14 doktorandov z rôznych krajín viacerých kontinentov, pracujúcich na projekte, ako aj s cieľom oboznámiť účastníkov s možnosťami podpory výskumu v rámci H2020 Marie Skłodowska-Curie sietí pre rast mladých výskumných pracovníkov v európskom výskumnom priestore.

Záujemcovia, prosím potvrďte svoju účasť na:

prof. RNDr. Karol Mikula, DrSc.,
Katedra matematiky a deskriptívnej geometrie, Stavebná fakulta STU v Bratislave

Noerr advised on WebSupport deal

Noerr Slovakia is pleased to announce its new department “Digital Business”

Čo sa stalo s mojimi úsporami v druhom pilieri?

Kombinácia zasielania povinných ročných výpisov a koncoročnej situácie na akciových trhoch vystrašila sporiteľov v druhom pilieri.

Podnikanie a významné ukazovatele v roku 2019

Významné ukazovatele v roku 2019 pre zdaniteľné osoby a platcov DPH,právnické osoby, spoločnosti s ručením obmedzeným a iné.

Smartfóny Samsung Galaxy S priniesli množstvo inovácií

Samsung Galaxy S v roku 2010 predznamenal nástup nových technologických riešení.