Pondelok, 22. apríl , 2019

Modesta Real Estate má za sebou ďalší úspešný rok

Modesta Real Estate má za sebou ďalší úspešný rok na trhu priemyselných a logistických nehnuteľností.

(Zdroj: Modesta Real Estate)

Rok 2018 bol pre spoločnosť Modesta Real Estate ďalším silným rokom. Celkovo bolo dokončených 761 000 m² priemyselných a logistických priestorov, ako aj stavebných pozemkov s objemom transakcií 180 miliónov EUR.

Obchodné transakcie boli uzavreté v Rakúsku, na Slovensku, v Španielsku a v Českej republike a celkovo predstavujú 140 200 m² logistických priestorov, 46 800 m² priemyselných a výrobných priestorov a 574 000 m² pozemkov.

"Rok 2018 bol pre nás v priemyselnom a logistickom sektore dynamický rok," vysvetľuje Sebastian Scheufele, partner spoločnosti Modesta Real Estate. "Dokázali sme uzavrieť transakcie v štyroch rôznych krajinách. Nový rok pokračuje bez prerušenia, máme už tri medzinárodné projekty v hodnote takmer 65 miliónov EUR."

O spoločnosti Modesta Real Estate

Modesta Real Estate bola založená vo Viedni v roku 2002. Okrem centrály vo Viedni bola v roku 2005 v Bratislave spustená dcérska spoločnosť. Od svojho založenia sa Modesta Real Estate môže spätne pozerať na úspešnú históriu spoločnosti. Značný podiel na tomto úspechu prinášajú prestížni klienti ako AMISOLA, BECHTLE, BFI, BOSCH, HONEYWELL, LOUIS VUITTON, MONDI AG, MOUNTPARK, PHILIPS, PROLOGIS, SIEMENS, SIGNA, USAA a WOLSELEY. V posledných rokoch sa úspešne dokončili milióny m2 kancelárskych, priemyselných a logistických priestorov, ako aj developerských pozemkov. Okrem domácich trhov v Rakúsku a na Slovensku pomáha Modesta Real Estate aj v mnohých transakciách na trhoch strednej a východnej Európy a podporuje svojich medzinárodných partnerov v oblasti poradenstva v oblasti nehnuteľností.

Modesta Real Estate

email: woransky-neydl@modesta.at
webstránka: www.modesta.at

Women in business

Social & business event about all women in business, female professionals and entrepreneurs.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.